Sydney Sweeney objavila fotke u kupaćem, dobila je 4 milijuna lajkova u nekoliko sati

Foto: Instagram

Glumica Sydney Sweeney objavila je nekoliko fotografija na Instagramu i pokazala kako uživa na odmoru sa svojim prijateljima. Na sebi je imala zanimljiv sportski kupaći kostim. 

Što je "thirst trap"?

"Mislim da ovo zovu 'thirst trapom'", napisala je u opisu objave. Izraz "thirst trap" označava izjavu ili fotografiju kojom se želi privući pozornost ili seksualno zainteresirati ljude, navodi Cambridge Dictionary. Često se to odnosi na objavu vrućih selfija i fotografija. 

Njezini obožavatelji ostavljali su joj komentare ispod fotografija: "Bez riječi sam", "Uživaj, život je lijep." Za manje od 24 sata skupila je skoro 4 milijuna lajkova. 

Pratitelji su joj nedavno pisali da je licemjerna

Nedavno je mlada glumica objavila nekoliko fotografija dok je pozirala ispred ogledala. "Ne objavljujem često selfieje ispred ogledala, ali kad to napravim, nastane kaos", napisala je u opisu fotografije. Nosila je top bez naramenica i kratku suknju te tako istaknula atribute i ravan trbuh. Dobila je više od 4 milijuna lajkova te su joj pratitelji ostavljali razne komentare. 

Dok su jedni hvalili njezinu vitku liniju, drugi su se osvrtali na njene ranije komentare da je izvrgnuta seksualizaciji još od djetinjstva zbog svojih grudi. "I onda se pita zašto je svi seksualiziraju", "Čini mi se kao da ovo sve namjerno radi, pretjeruje... Samo me zanima kako to emocionalno podnosi", "A nije joj jasno zašto su joj većinom pratitelji muškarci", "Licemjerna je", neke su od kritika koje je dobila tada na svoj račun. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.