Talijan u Supertalentu prestravio žiri, žena iz publike pobjegla sa svojeg mjesta

Screenshot: YouTube

Talijanski performer Zeno Sputafuoco prestravio je žiri, publiku i gledatelje u audicijskoj epizodi Supertalenta. Kad je došetao na pozornicu, Martina je odmah rekla da se ne osjeća ugodno, a s njom se složila i Maja, koja je zatim tijekom većine njegovog nastupa psovala od šoka. 

Gurao predmete u nos i usta

Njegov se nesvakidašnji talent sastojao se od guranja neobičnih predmeta, kao što su mačevi i kuke, u nosnu i usnu šupljinu. Martina i Maja dobar dio nastupa nisu mogle ni gledati, a žena iz publike je pobjegla sa svojeg mjesta.

Fabijan i Davor hrabro su mu se pridružili na pozornici, gdje ih je Zeno posjeo na platformu s kotačima koja je bila pričvršćena za kuku koju je ugurao kroz nos u usta i vukao ih po pozornici.

"Njih dvojica imaju 180 kila", u nevjerici su bile Maja i Martina, a komentari su bili podijeljeni.

Nije prošao dalje

"Meni je bilo muka, tako da mislim da je to dobro napravljeno", komentirao je Fabijan, a Davor je neverbalnim govorom dao do znanja da mu je točka bila super.

"Uz dužno poštovanje, ni za što na svijetu vas ne bih htjela vidjeti ponovno", rekla je Maja, s kojom se složila i Martina, a njihova dva "ne" upravo su to i osigurala, barem za ovu sezonu.

Ovaj Talijan kaže da je u privatnom životu potpuno suprotan od lika kojeg je tumačio u Supertalentu. 

''Zeno predstavlja ništavilo. Zlo koje te obuzme i uđe ti u glavu čim ga pogledaš. Naprotiv, ja sam Vicenzo Carranante koji tumačim Zena i njegova sam suprotnost. Imam suprugu, djecu i puno kućnih ljubimaca i lijep život pun strasti. Sviđa mi se biti kod kuće i opuštati se u svojem vrtu. Kada uvježbavam nešto novo, prvo to pokažem svojoj supruzi i djeci. Kada guram kuku u nos ili gutam mačeve, to im je dio svakodnevice. Sve u svemu, čovjek sam kao i svaki drugi'', ispričao je Zeno pozadinu ovog svog nastupa. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.