Talijanski sportaš s OI-ja postao hit na internetu, jasno je i zašto

Foto: Profimedia/EPA

Talijanski streličar Mauro Nespoli postao je hit na društvenim mrežama tijekom Olimpijskih igara u Parizu.

Nakon što je 36-godišnjak izašao na teren, njegove snimke ubrzo su se proširile društvenim mrežama. Gledatelji Igara pisali su da ih Mauro neodoljivo podsjeća na - američkog glazbenika Eminema. 

"Eminem iz Italije", šalili su se mnogi na X-u.

Mauro je, inače, osvojio pojedinačno srebro na Ljetnim olimpijskim igrama u Tokiju 2020. i bio je član talijanskih timova koji su osvojili zlato na Ljetnim olimpijskim igrama 2012. i srebro na Ljetnim olimpijskim igrama 2008. Nespoli i njegov tim u Parizu su izgubili od Francuske u ponedjeljak. Nespoli će se sljedeći put natjecati protiv Kanade u nedjelju, 4. kolovoza.

Internet je također pun fotki turskog olimpijca

Hit na internetu postao je i turski olimpijac Yusuf Dikec nakon što je osvojio srebrnu medalju u Parizu u disciplini zračnog pištolja na 10 metara. Mnoge je iznenadio njegov pristup natjecanju - Dikec pristupa natjecanju vrlo opušteno, s jednom rukom u džepu i bez standardne pucačke opreme.

Velika većina olimpijskih strijelaca nosi zaštitu kako bi zaštitila sluh te specijalizirane naočale kako bi blokirala vid na jedno oko i tako smanjila blještavilo. Dikec ne koristi ništa od toga, a mnogim korisnicima X-a to je bilo urnebesno smiješno.

>>Internet je pun fora na račun turskog strijelca koji se na OI-ju natjecao bez opreme

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.