Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić u zanimljivim outfitima prošetali centrom Zagreba

Foto: Hana Kajari/Index

Tatjana Dragović i njezin partner, glazbenik Vlaho Arbulić privukli su pažnju prolaznika u centru Zagreba.

Prošetali su Cvjetnim trgom. Tatjana je izašla u tamnom odijelu, uz koje je iskombinirala smeđe tenisice. U ruci je držala bijelu ukrasnu vrećicu. Vlaho je za izlazak u grad odjenuo bijelu majicu, maslinastozelenu košulju i traperice. 

Vlaho i Tatjana, koja je od njega starija 12 godina, u vezi su već deset godina, a zajedno imaju kćer Lucu. Upoznali su se u zagrebačkom Kaptol centru, gdje su išli u istu teretanu.

Tatjana ranije bila u braku s Goranom Ivaniševićem

Tatjana je prije veze s Vlahom bila u braku s Goranom Ivaniševićem. Ove godine za Nacional je progovorila o navodnom uznemiravanju koje je doživjela tijekom braka.

"Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio. Bojala sam se hoću li preživjeti misleći da djecu štitim od ekscesa. Šutnjom sam godinama dopuštala da sila njihova oca raste", stoji u naslovu jednog tiskanog izdanja Nacionala.

>>Što se sve dosad događalo u slučaju Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović?

Prohodali su 1998. godine nakon što je Ivanišević zgodnu Tatjanu vidio na naslovnici američkog Cosmopolitana i iskoristio sva moguća poznanstva da dođe do njezinog broja. Vjenčali su se 2009., godinu dana nakon njegove afere.

Kad su se prvi put upoznali, njoj je bilo samo 18 godina, a Ivaniševiću 25. Zaručili su se nakon jedva godinu dana poznanstva, na dočeku Nove godine u Dubaiju. 2004. dobili su kćer, a 2007. sina. Tri godine kasnije su se vjenčali.  

Ipak, sreća nije dugo potrajala, 2013. godine objavili su da se razvode. Ivanišević je danas u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević (djevojački Čanović), s kojom ima sina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.