Tatjana Jurić: Nije nam svima dano da budemo majke. Svjesna sam svojih godina

Foto: Instagram

Voditeljica Tatjana Jurić u srpnju ove godine otkrila je da ima dečka, komunikacijskog stručnjaka i ekonomista. Sada je o vezi govorila za Story.

"Lijepo je uz sebe, kako sam rekla, imati osobu koja ti ne zamjera tvoje mane i kojoj ne smetaju tvoje vrline. Lijepo je otkriti da se kroz život može ići i tako jer to otvara prostor slobode i tebi samoj da budeš opuštena i da na taj način ostvaruješ svoj puni osobni i profesionalni potencijal, ali i onaj partnerski", rekla je za Story

Kaže da je uvijek željela životno partnerstvo temeljeno na ljubavi, ravnopravnosti i uvažavanju, ali je s vremenom spoznala da nemaju svi ljudi iste vrijednosti.

"Bit će što treba biti"

Progovorila je i o majčinstvu.

"Nije nam svima dano da budemo majke, da. O tome sam već progovarala i to je nešto što prihvaćam točno onako kako jest ili kako će biti. Razlozi su razni, a tema preintimna za ove naše retke ovdje. Svjesna sam svojih godina, a jedino što vam mogu odgovoriti je - bit će što treba biti", rekla je Tatjana. 

Ranije je za Gloriju rekla da više nema potrebe kriti da ima dečka i da ga je upoznala kroz posao. 

"Kad se sjetim koliko tuge i šokova sam na ovom polju odradila, iako sam svjesna da u životu ništa ne ide prema zaslugama, ni dobro ni loše, ipak si ostavljam slobodu da kažem - ja sam njega zbilja zaslužila. Jednu postojanu, čvrstu osobu koja svakim svojim postupkom daje do znanja da mi čuva leđa", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.