Tatjana Jurić objavila fotku iz obiteljske kuće kod Skradina: "Situacija je teška"

Foto: Instagram

Jučer je na tri lokacije u Dalmaciji planuo požar - u Tučepima, kod Skradina i Smokovića. Vatrogasci su i dalje na terenu i saniraju požarište. 

Voditeljica Tatjana Jurić objavila je fotografiju iz Dubravice pored Skradina, gdje se vidi oblak dima. To je rodno mjesto njenog oca. 

"Naša kuća danas tijekom dana. Nije bilo ugroze za nas, ovo je gusti dim iz obližnjih sela koji pokazuje koliko je situacija teška. Hvala svima na terenu, neka vam je što mirnija noć i čuvajte se", napisala je jučer Tatjana. 

Zatim je objavila snimku požara s kojim su se borili vatrogasci. "Tatine Dubravice", napisala je pored snimke.

Park prirode Biokovo zatvoren do daljnjeg

Danas iza 12 sati izbila su još dva požara kod Šibenika, a Park prirode Biokovo zatvoren je do daljnjeg, objavili su iz uprave Parka. 

"Zbog velikog požara koji još uvijek traje, Park prirode Biokovo danas, 31. srpnja 2024. zatvoren je za posjećivanje. Svi koji su kupili ulaznice za danas mogu dobiti povrat novca kontaktom na mail webshop@pp-biokovo.hr. U poslijepodnevnim satima izvijestit ćemo javnost hoće li Park i sutra ostati zatvoren za posjećivanje, a što ovisi o stanju na požarištu", stoji u objavi.

Sarajevski umjetnik Midhat Kapetanović objavio je ilustraciju posvećenu vatrogascima i Dalmaciji pogođenoj požarima. 

"Vatru ne gasi voda, nego znoj hrabrih", napisao je uz zanimljivu ilustraciju koju je objavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

>> Fotka dana: Premoreni vatrogasci zaspali na cesti kod Tučepa

>> FOTO Hrabre vatrogaskinje brane NP Krka od požara

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.