Taylor Swift će biti gošća na koncertima Coldplaya u Beču?

Foto: EPA

Nakon što su nedavno otkazani koncerti Taylor Swift u Beču zbog straha od terorističkog napada, nagađa se da bi se 34-godišnja pjevačica mogla pojaviti kao gošća iznenađenja na koncertima grupe Coldplay koji su zakazani za 21., 22., 24. i 25. kolovoza.

Kleine Zeitung piše da se ti koncerti poklapaju s datumima na koje je Taylor slobodna. Njezin zadnji koncert u sklopu europskog dijela turneje održat će se u Londonu 20. kolovoza. Spomenuti medij navodi da su koncerti Coldplaya u Beču na stadionu Ernst Happel rasprodani. Dodaju da Taylor nema alternativne datume za otkazane koncerte.

Brojni obožavatelji razočarani zbog otkazanih koncerata

Podsjetimo, brojni obožavatelji bili su razočarani zbog otkazanih koncerata, a dodatno ih je naljutila činjenica da se Taylor nije oglasila o tome te je u Londonu organizirala privatnu zabavu za svoj tim. 

Taylor trenutno održava koncerte u Londonu, nakon što su sva tri koncerta u Beču otkazana zbog terorističkih prijetnji. U Londonu će održati pet koncerata na Wembleyju. Na prvom londonskom koncertu na pozornici joj se pridružio pjevač Ed Sheeran, koji je nedavno održao koncert na zagrebačkom Hipodromu, a zajedno su otpjevali tri pjesme. Londonska policija izjavila je da će kontrola ulaznica biti pojačana, kao i dodatne sigurnosne mjere oko stadiona.

Coldplay bi u Beču trebao nastupiti u sklopu svjetske turneje Music of the Spheres, koja je započela u ožujku 2022. godine. Mnogi obožavatelji su se pitali hoće li i njihovi koncerti biti otkazani.

U odgovoru na upit austrijskog Heutea organizator koncerata Live Nation objavio je: "U vrlo smo bliskom kontaktu s nadležnim sigurnosnim tijelima i vodimo se njihovim procjenama i preporukama." U službenom priopćenju dodatno su naglasili: "Svi obožavatelji mogu pretpostaviti da sigurnost posjetitelja, zaposlenika i pjevača uvijek ima prioritet."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.