Taylor Swift održala koncert u Londonu, na pozornici joj se pridružio Ed Sheeran

Foto: Profimedia

TAYLOR Swift održala je prvi koncert nakon što su tri koncerta u Beču otkazana zbog straha od terorističkih napada. Pjevačica je u četvrtak nastavila svoju The Eras turneju održavši prvi od pet koncerata u Wembleyju u Londonu, piše BBC. 

Swift je koncert otvorila svojim hitom 22, a pojavila se u majici s natpisom "a lot going on at the moment", referirajući se na burno razdoblje kroz koje prolazi. 

U jednom trenutku na pozornici joj se pridružio i pjevač Ed Sheeran, koji je nedavno održao koncert na zagrebačkom Hipodromu, a zajedno su otpjevali tri pjesme. 

Pojačane mjere sigurnosti 

Brojni obožavatelji od ranog poslijepodneva okupili su se oko stadiona Wembley, željno iščekujući koncert. Podsjetimo, obožavatelji su strahovali da bi pjevačica mogla otkazati koncerte u Londonu zbog nemira u Velikoj Britaniji koji su uslijedili nakon što je 17-godišnji ubojica naoružan upao u plesnu školu u gradiću Southportu i usmrtio troje djece te ranio još deset osoba. 

Londonska policija izjavila je da će kontrola ulaznica biti pojačana, kao i dodatne sigurnosne mjere oko stadiona. 

Podsjetimo, brojni obožavatelji bili su razočarani zbog otkazanih koncerata, a dodatno ih je naljutila činjenica da se Taylor nije oglasila povodom otkazanih koncerata te je u Londonu organizirala privatnu zabavu za svoj tim. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.