Taylorinu podršku Kamali Harris lajkali mnogi celebovi - Jen Aniston, Selena Gomez...

Foto: EPA

Objava na Instagramu u kojoj je američka megazvijezda izrazila podršku predsjedničkoj kandidatkinji demokrata Kamali Harris prikupila je preko devet milijuna lajkova, uključujući lajkove zvijezda Jennifer Aniston, Caitlin Clark i Selene Gomez.

Glasat će za Kamalu Harris

Ubrzo nakon što je Harris završila sučeljavanje sa svojim republikanskim protukandidatom Donaldom Trumpom u utorak navečer, 34-godišnja Swift je sa svoja 283 milijuna pratitelja podijelila da će Harris i njezin potpredsjednički kandidat dobiti njezin glas na izborima 5. studenog.

"Glasam za Kamalu Harris jer se ona bori za prava i ciljeve za koje ja vjerujem da ih treba braniti jedan ratnik", objavila je Swift.

Nazvala je Harris "staloženom" i "nadarenom" i rekla kako smatra da će ona voditi zemlju smireno, a ne kaotično.

Trump kaže da nije fan Taylor Swift

Swift se fotografirala sa svojom mačkom u objavi koju je nazvala "Ljubiteljica mačaka bez djece", čime je bocnula Trumpovog potpredsjedničkog kandidata J. D. Vancea koji je u intervjuu 2021. neke demokratkinje nazvao "gomilom ljubiteljica mačaka bez djece". U međuvremenu je rekao da se radilo o pukom sarkastičnom komentaru.

Trumpov pristaša Elon Musk, čelnik Tesle i vlasnik društvene platforme X, na njoj je napisao: "U redu, Taylor ... pobijedila si ... Dat ću ti dijete i braniti tvoje mačke svojim životom." Njegova poruka je nazvana odvratnom, mizoginom i jezivom.

Trump je u srijedu rekao da "nije obožavatelj Taylor". "Bilo je samo pitanje vremena", rekao je Trump u intervjuu za Fox News.

>> Transrodna kći Elona Muska o njegovoj izjavi o Swift: Odvratno i omalovažavajuće

"Ona je veoma liberalna osoba. Čini se da uvijek podrži demokrata, a vjerojatno će platiti cijenu zbog toga na tržištu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.