Tehnologija koja čini dom modernim i učinkovitim

Foto: Press

Suvremena tehnologija u kućanstvu znatno mijenja način na koji živimo i obavljamo svakodnevne poslove. Zahvaljujući pametnim uređajima kao što su Samsung perilice rublja i hladnjaci, svakodnevni kućanski poslovi postali su mnogo jednostavniji i učinkovitiji. Ovi uređaji nisu samo funkcionalni, već obogaćuju naš dom i čine ga ekološki prihvatljivijim i ugodnijim za život.

Pametnije pranje s AI podrškom

Zamislite perilicu koja se prilagođava vašim potrebama, pa čak i prepoznaje vrstu tkanine i koliko je odjeća prljava. Samsung perilice rublja koriste najmodernije tehnologije, uključujući umjetnu inteligenciju, kako bi automatski prilagodile cikluse pranja specifičnim zahtjevima svake tkanine. Ova je tehnologija osobito korisna kada trebamo prati osjetljivije tkanine ili komade poput posteljine i deka, za što je idealna i SpaceMax™ tehnologija koja optimizira prostor unutar stroja. Kao dodatak ovim tehnološkim mogućnostima, perilice dolaze s podrškom za Samsung aplikaciju SmartThings, koja omogućuje daljinsko praćenje i kontrolu procesa pranja. Primjerice, ako ste izvan kuće, možete putem aplikacije pratiti status pranja, primiti obavijest o završetku ciklusa te dobiti savjete za optimalno održavanje uređaja. Upravo ova integracija tehnologije u svakodnevnu rutinu čini Samsung perilicu rublja osobnim pomoćnikom, dizajniranim za moderni tempo života.

Spoj sofisticiranog dizajna i energetske učinkovitosti

Hladnjak više nije samo uređaj za pohranu hrane – on postaje pravi umjetnički element u kuhinji. Samsung Bespoke hladnjak s kapacitetom od 340 litre donosi novu razinu funkcionalnosti i estetike u dom. Zahvaljujući visokoučinkovitoj izolaciji i pametnim značajkama, ovaj hladnjak optimizira prostor i omogućuje jednostavan pristup svim namirnicama, dok elegantan dizajn pristaje modernim kuhinjama.

Pametna tehnologija hladnjaka omogućuje uštedu energije, što je osobito važno u današnje vrijeme. Inovativni način rada AI Energy Mode smanjuje potrošnju energije za do 15% optimiziranjem rada kompresora i ciklusa odmrzavanja prema vašim navikama. SmartThings aplikacija omogućuje korisnicima praćenje potrošnje energije u stvarnom vremenu, usporedbu mjesečnih ušteda i primanje savjeta za dodatne uštede. To ne samo da doprinosi manjem utjecaju na okoliš, već korisnicima omogućuje da efikasnije upravljaju svojim troškovima.

Brzo pranje i sušenje za dinamičan životni stil

U užurbanoj svakodnevici, kada nam je svaki trenutak dragocjen, Samsung perilice s QuickDrive™ tehnologijom dolaze kao idealno rješenje. Ova tehnologija omogućuje brže pranje, bez kompromisa u kvaliteti, što je savršeno za one koji su uvijek u pokretu. Perilica rublja s QuickDrive™ tehnologijom može skratiti vrijeme pranja, čime vam ostaje više vremena za druge aktivnosti, dok odjeća i dalje ostaje svježa i čista. Za sušenje, Samsung sušilice nude AI Dry tehnologiju koja automatski prilagođava temperaturu i trajanje sušenja ovisno o količini i vrsti odjeće. S dodatnim značajkama kao što je prilagodljivi način rada na temelju prijašnjih korištenja, Samsung sušilice čine brigu o odjeći učinkovitijom nego ikad prije.

Komfor i personalizacija uz SmartThings aplikaciju

Jedna od prednosti modernih Samsung uređaja za kućanstvo je njihova povezanost s SmartThings aplikacijom, koja korisnicima pruža potpunu kontrolu nad uređajima, čak i kada nisu kod kuće. Bilo da je riječ o praćenju potrošnje energije, postavljanju ciklusa pranja ili praćenju stanja hladnjaka, ova aplikacija putem Galaxy Z Flip6 ili bilo kojeg drugog Galaxy pametnog telefona omogućuje jednostavno i intuitivno upravljanje svakim aspektom kućanske tehnologije. SmartThings također nudi personalizirane savjete za uštedu energije, kao i preporuke za održavanje uređaja.

Iskoristite odličnu promociju

Uz kupnju odabranih modela Samsung hladnjaka, perilica rublja i drugih kućanskih uređaja, možete birati poklon po vašoj želji. Hoćete li novi Galaxy A05s, Galaxy Tab A9 ili možda Galaxy Watch FE? Odluka je na vama, a promocija traje do 10. studenog 2024. ili do isteka zaliha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.