Tiktoker izazvao raspravu. Na aerodrom dolazi 6 sati prije leta: Briga me što kasnite

Screenshot: TikTok

Tiktoker koji tvrdi da dolazi u zračnu luku više od šest sati prije leta izazvao je raspravu na društvenim mrežama o prihvatljivom vremenu dolaska na terminal prije polijetanja.

"Nije moja krivnja što kasnite na let"

Tim Murray, komičar iz Ohija, rekao je u TikToku videu: "Dolazim u zračnu luku šest i pol sati prije svojeg leta jer imam ekstremnu tjeskobu i želim sjediti ovdje i opuštati se u zračnoj luci s konobaricom po imenu Debra, koja ima najnevjerojatniji glas pušača koji ste ikad čuli i priče koje će trajati šest i pol sati."

@tmurray06 I get to the airpirt 6.5 hours before my flight so i can enjoy my day at the airpirt chilis #airport #flying #travel #traveling #traveltiktok ♬ original sound - Tim Murray

Ovaj "anksiozni" putnik rekao je manje organiziranim putnicima: "Nije moja krivnja što kasnite na let" i savjetovao onima koji se guraju kroz red za sigurnosnu kontrolu jer kasne da "bolje upravljaju svojim vremenom".

Video prikupio preko 700 tisuća pregleda

Murray je uspio uklopiti dva obroka prije leta tijekom svoje posljednje posjete zračnoj luci. "Misliš da se šalim? Evo restorana iza mene, ručao sam tamo, a sada ću večerati", rekao je.

Ovaj video koji je prikupio preko 700.000 pregleda, naišao je na podijeljena mišljenja korisnika društvenih mreža. Nekoliko TikTok korisnika reklo je da putnici s "povezanim" ili "odgođenim" letovima nisu krivi za svoje upravljanje vremenom. "Što ako je tvoj prethodni let kasnio i sada kasniš na drugi? Da, NE bi bila moja krivnja!!!" jedan je od komentara.

"Ništa me ne košta da budem ljubazan"

Drugi je dodao: "Ne slažem se, ako imam puno vremena i vidim osobu koja je blizu da propusti let, ništa me ne košta da budem ljubazan i pustim je da prođe. Zračne luke su ionako dovoljno stresne." Murray je priznao u komentarima da je "pretjerivao" te da je ranije "napravio grešku kod međunarodnih letova kada je došao više od 3 sata ranije, a nisu mu dopustili prijavu."

Drugi su se složili s Murrayjevim mišljenjem. "Apsolutno! Zato nikad ne bih mogao putovati s prijateljima. Njihova nesposobnost da se pridržavaju mog vrlo strogo pripremljenog rasporeda, punog tjeskobe, uništila bi moj život", piše u jednom komentaru.

Drugi je dodao: "Ljudi doslovno dolaze u zračnu luku do 20 minuta prije međunarodnog leta i očekuju da im svi prepuste svoja mjesta kako bi im olakšali jer su previše umišljeni da se pojave u vremenskom okviru u kojem bi trebali, kao svi ostali."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.