Tiktokerica o Mikonosu: Tri noćenja sam platila preko 700 dolara, tražili i napojnicu

Screenshot: TikTok

Kanadska turistica Christina Ford izrazila je nezadovoljstvo popularnom grčkom turističkom destinacijom Mikonosom na društvenim mrežama. Navela je da je za tri noćenja platila oko 777 dolara i da je bila iznenađena kad su od nje zatražili napojnicu.

"Godinama putujem i nikad nisam doživjela nešto slično. Vjerujem da me to ne bi tražili da sam Grkinja, a ne Kanađanka, koju često zamijene s Amerikankom", izjavila je i dodala da nije škrta kada je riječ o napojnicama, ali ih daje samo kada je zadovoljna uslugom.

@insearchofmrdarcy Never have I ever had this happen travelling. Mykonos, you are taking advantage of your visitors #travel #traveltips #mykonos #solotravel #ripoff #womenwhotravel ♬ original sound - Christina|Author|Bad-Ass

Tvrdi da diskriminiraju ljude koji putuju sami

U drugom videozapisu istaknula je da ne bi preporučila solo putnicima odlazak na Mikonos zbog načina na koji su je ugostitelji tretirali. Nakon posjeta nekoliko barova tvrdi da ugostitelji diskriminiraju ljude koji putuju sami. U jednom joj je lokalu rečeno da mora naručiti hranu u minimalnom iznosu od 100 dolara.

"Nisu me htjeli smjestiti za stol za dvoje iako je lokal bio prazan", kazala je. Neki korisnici TikToka smatraju da je njena reakcija pretjerana, dok su je drugi podržali. "Mikonos je prekrasno mjesto. Ne znam zašto toliko dramatiziraš", "Ono što je ovaj otok učinilo popularnim, polako je zamijenjeno prenapuhanim cijenama", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.