Tiktokerica tvrdi da je postala milijunašica s 26 godina: "Ovo su pravila za uspjeh"

Foto: Instagram

HANNAH CHAN tvrdi da je postala milijunašica prije svoje 30. godine, a zatim je pratiteljima na TikToku podijelila savjete kako da oni zarade bogatstvo. Objavila je video pod nazivom "Sedam pravila koja će vas učiniti milijunašem u dvadesetima", koji je skupio 780 tisuća pregleda. 

Ovo su njezina pravila za uspjeh

Ispričala je da je dala otkaz kada je imala 23 godine, a prvi milijun zaradila je dvije do tri godine kasnije zahvaljujući trikovima koje je naučila od svog mentora. Prva lekcija odnosi se na izražavanje. "Jezik kojim govorite o sebi je ili vitamin ili otrov", kaže. Objašnjava da podsvijest osobe ne može napraviti razliku između zamišljenog i stvarnog kada govorite negativno o sebi te savjetuje da "nikada ne govorite o sebi ništa što nije osnažujuće".

Zatim napominje da je važno promijeniti svoj "način razmišljanja o novcu". "Morate istinski vjerovati da ste vrijedni zarađivati više novca prije nego što to postane stvarnost", rekla je. Još jedno pravilo po kojem živi jest "naoružavanje svoje okoline". 

@realhannahchan Replying to @🌻Rae🌻 Seven life rules that will make you a millionaire. Starting a business or achieving financial success is all about your mindset, not just strategy @Hannah Chan @Hannah Chan ♬ original sound - Hannah Chan

"Napravite male promjene u svom životnom prostoru koje će vam pomoći da normalizirate sljedeću razinu uspjeha", kaže Hannah, odnosno tvrdi da čovjek može "rasti samo onoliko koliko mu okolina dopušta". Navodi da to uključuje male promjene u svakodnevnom okruženju, poput čistog životnog prostora bez nereda ili kupnje boljih namirnica s vremena na vrijeme. 

Sljedeće njezino pravilo glasi: "Budi > Uradi > Imaj." "Da biste imali nešto, poput milijuna dolara, prvo morate postati tip osobe koji zarađuje milijun dolara. Samo se zapitajte: Kako se ta verzija mene s milijun dolara ponaša i što radi?", rekla je.

"Svaka uspješna osoba koju znam izgubila je prijatelje"

Još jedno njezino pravilo je da se pri kupnji treba zapitati je li nešto trošak ili investicija. Primjerice, torbica od 2000 dolara je trošak, dok su 2000 dolara za unaprjeđenje vještina ulaganje. 

Tvrdi da svatko tko radi s klijentima treba svoje usluge naplaćivati na temelju rezultata, a ne po satu. "Čak i ako je vaša satnica jako visoka, još uvijek imate samo 24 sata dnevno, što znači da će vaš prihod uvijek biti ograničen", objašnjava.

Njezino posljednje pravilo je "normalizirajte gubitak prijatelja". "Kako se podižete na viši nivo, ljudima oko vas je puno lakše pokušati vas vratiti unatrag umjesto da ih nadahnjujete da sami rade više", rekla je. Kaže da je svaka uspješna osoba koju poznaje izgubila prijatelje, ali da to nužno nije loša stvar. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.