Tiktokericu šokiralo kada su žene u restoranu platile račun: Muškarac mora platiti

Foto/Screenshot: Press/TikTok

Tiktokerica Iman objavila je na svom profilu video u kojem je iskazala čuđenje zbog situacije kojoj je svjedočila dok je bila u Europi. 

"Šokirana sam", započela je u videu. "Dva para sjedila su za stolom pokraj nas i kada su završili s jelom, dvije žene su ustale i otišle platiti račun. Pomislila sam: 'Ne, ovo ne može biti istina, ne plaćaju one.'" Ostala je u šoku kada je shvatila da su ipak one platile račun. 

@imantiktokqueen If i have to pay for a man then i prefer to go out alone i dont need one extra bill to add on my shoulders. A man should always pay #fyp #highvaluewoman #feminineenergy #princesstreatment ♬ sonido original - ImanTiktokQueen 👸💕💍💎👛💰

"Muškarci su samo tako stajali sa strane i čekali njih dvije, kao da su oni princeze", opisala je situaciju Iman te dodala da je šokirana. "Ovo je tebi normalno?" upitala je muškarca koji je sjedio pokraj nje, no odgovor se nije čuo. 

"Radije ću sama izaći"

"Ako moram platiti za muškarca, radije ću sama izaći. Ne treba mi nijedan dodatan račun. Muškarac bi trebao uvijek platiti", napisala je tiktokerica u opisu videa. 

Žene koje su komentirale video složile su se s njom. "Nisu svi muškarci isti", "Ovo je činjenica", "Kraljice, u pravu si", "O da, svaka riječ ti je na mjestu", nizali su se komentari pratiteljica. 

Često dijeli ljubavne savjete

U opisu njezinog TikTok profila piše: "Sve smo kraljice i zaslužujemo kralja, a ja ću vas podučiti kako da nađete jednog." Iman često s pratiteljicama dijeli savjete iz svojih ljubavnih iskustava te priča o tome koliko žene vrijede i podučava ih kako da više cijene sebe.

@imantiktokqueen Listen if you want him to be obsessed with you + a little storytime #fyp #princesstreatment #highvaluewoman #queen #feminineenergy ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up - Lilly 🎀
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.