Tiktokericu zgrozila dječja majica iz Zare: "Ovo je seksualno sugestivno"

Screenshot: TikTok

Tiktokerica Laura Wilson objavila je fotku dječje majice kratkih rukava, koja je zbog njezine pritužbe naposljetku povučena iz prodaje. Riječ je o bijeloj majici na kojoj se mogu vidjeti razrezane polovice jagode uz tekst: "Zagrizi. Nalet slatkog užitka, što ga čini savršenim ljetnim zalogajem. Jagoda: mala eksplozija radosti."

Laura smatra da je ovaj natpis "seksualno sugestivan". 

"Nisam od onih koji su pretjerano osjetljivi na odjeću, ali neki sam dan bila u Zari i ovo sam vidjela na odjelu za djevojčice. Ako ste ovo kupili svome djetetu, trebali biste ozbiljno porazgovarati sami sa sobom, po mom mišljenju. U šoku sam. Jesam li to samo ja ili ovo jednostavno nije ok? Nikada ne bih to odjenula svojim kćerima. Ne znam je li problem u meni ili je ovo očito pogrešno", ispričala je.

@chaos.to.sanity If you think this is wrong - please let me know so i don’t feel crazy… is this wrong? Or not? Personally, I’m disgusted - who is buying this t-shirt for their child?!! #zara #disgusted #foryou #fyp #fypviralシ #makethisviral ♬ original sound - LJ🪬

"Objavila sam ovo na TikToku kako bih dobila mišljenje drugih ljudi o ovome i vrlo je jasno da i drugi misle isto što i ja. Vrlo je sugestivno. Ova majica je bila za dijete od 6 do 7 godina i mislim da to nije ok", dodala je.

Oglasili se predstavnici Zare

Ima i onih koji smatraju da je s majicom sve ok i da su to samo obične jagode. Naposljetku su se oglasili i predstavnici Zare.

"Nije bilo namjere da riječ 'zalogaj' na ovoj majici implicira bilo što drugo osim tradicionalnog značenja te riječi, što dokazuje i fotografija jagode na odjevnom predmetu. Međutim, sada razumijemo da su neki pojedinci drugačije protumačili navedeni pojam. Stoga smo majicu uklonili iz trgovina i s naše web stranice te se ispričavamo zbog bilo kakvog nesporazuma ili uvrede", poručili su, prenosi Daily Mail. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.