Timberlake otkazao koncert zbog ozljede, naljutio fanove: Šališ se, 30 minuta prije?

Foto: EPA

Pjevač Justin Timberlake otkazao je svoj koncert u Newarku zbog tajanstvene ozljede. Pjevač je trenutno na svjetskoj turneji Forget Tomorrow, a odluku o otkazivanju donio je nekoliko sati prije zakazanog nastupa.

"Imam ozljedu koja mi ne dopušta da nastupim"

"Žao mi je što moram odgoditi večerašnji nastup. Imam ozljedu koja mi ne dopušta da nastupim. Izuzetno sam razočaran što vas neću vidjeti, ali radim na tome da uskoro ponovno zakažem koncert. Obećavam da ću se iskupiti i pružiti vam nastup kakav zaslužujete. Hvala vam na razumijevanju i uvijek cijenim vašu podršku", napisao je na društvenim mrežama.

Neki su razočarani

Timberlake nije naveo detalje o vrsti ozljede. Njegovi obožavatelji poželjeli su mu brz oporavak uz komentare poput: "Ozdravi brzo, Justine, ne moraš se ispričavati jer si čovjek" i "Vjerujem da je ovo bila teška odluka, brzo se oporavi".

S druge strane, neki su ga kritizirali zbog otkazivanja koncerta samo nekoliko sati prije početka. "Ozbiljno? 30 minuta prije otvaranja vrata?!", "Već sam se odjenula", pisali su mu.

Nedavno je Timberlake nastupao u Montrealu, gdje je proslavio godišnjicu braka sa suprugom Jessicom Biel. "Moja supruga je ovdje večeras, a danas slavimo našu 12. godišnjicu", izjavio je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.