Tina Rupčić ima novog dečka: "Htjela bih da neke stvari ostanu ipak samo moje"

PJEVAČICA Tina Rupčić, bivša supruga Hrvoja Rupčića, oko mjesec dana je u vezi sa 40-godišnjim HTV-ovim kamermanom i akademskim slikarom Jurišom Borasom, koji se u slobodno vrijeme bavi sviranjem bubnjeva. Par se poznaje godinama, a ovog se petka navečer zajedno zabavljao na privatnom partyju u jednom zagrebačkom kafiću, ispred kojeg su ih fotografi i snimili. U kafić je Tina stigla sama, a zajedno su se iz njega udaljili oko 2.30 sati, u Tininom automobilu. Tinini sinovi Noa i Jakov navodno još uvijek nisu upoznali Borasa.

"Nemam puno toga za reći. Provodim vrijeme s nekim tko nije javna osoba niti to želi postati i to mi je super. Najviše od svega cijenim svoj mir i htjela bih da neke stvari ostanu ipak samo moje", kazala je za Extru Tina Rupčić, koja se od Hrvoja Rupčića razvela prošle godine.

Podsjetimo, sredinom studenog 2008. godine otkriveno je kako je osnivač grupe Cubismo Hrvoje Rupčić u vezi sa glumicom Zrinkom Cvitešić, nakon čega se glazbenik razveo od supruge Tine Rupčić, s kojom ima dvojicu sinova. Početkom 2009. godine "zabranjena ljubav" naišla je na burno razdoblje, a Hrvoje je ponovno puno vremena provodio sa suprugom i djecom, ali već nekoliko mjeseci kasnije Hrvoje i Zrinka su se pomirili i prestali skrivati svoju vezu od javnosti. Tada je i službeno objavljeno da se Rupčić razvodi od supruge, on i Zrinka su započeli zajednički život, a glazbenik je medijima otkrio kako je mlada glumica njegova "srodna duša, kakvu čovjek nađe jednom u životu - i to ako ima sreće".

Iako se još sredinom lipnja prošle godine pisalo o tome kako je Tina Rupčić pronašla novog dečka, ona je kazala kako joj je muškarac kojeg je tom prilikom grlila na ulici samo dobar prijatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.