Tip dobio otkaz na poslu nakon što su šefovi vidjeli njegovu povijest pretraživanja

Screenshot: TikTok

Jedan tip dobio je otkaz jer su njegovi šefovi pregledali njegovu povijest pretraživanja na računalu.

Josh Williams (26) radio je tri mjeseca kao administrator korisničke službe kad su ga njegovi poslodavci pozvali na sastanak. Priznaje da je njegova povijest pretraživanja uključivala neke prilično "glupe stvari". 

Što je pretraživao na internetu u smjeni?

Pretraživao je teme kao što su "Simon Cowell je pogriješio s botoksom" i "bole li turski zubi" prije nego što bi se bacio na svoj stvarni posao. Josh kaže da su ga napali i jer je tri puta javio da je bolestan i da ne može raditi zbog "prokleto glupih razloga". 

@lifeofjosh1.0 For the first time i can admit i was in the worng #fyp #officelife #sacked ♬ original sound - Josh Williams

"Još uvijek sam bio na probnom roku na poslu na kojem sam dobio otkaz. Imao sam dva ili tri dana bolovanja i izgovori koje sam koristio bili su samo prokleto glupi", rekao je. 

Ostao bez ušteđevine

"Došlo je do toga da opterećenje za mene jednostavno nije bilo dovoljno. Jednostavno nisam imao nikakvog posebnog posla pa sam guglao", rekao je. Također, Williams je potrošio ušteđevinu prije nego što je dobio otkaz kako bi otišao u Tursku srediti zube, pa je ostao i bez novca i bez posla. Tada se okrenuo TikToku.

"Znao sam da nemam prihoda pa sam mislio da je jedini izvor koji imam TikTok", rekao je. Međutim, nisu svi impresionirani njegovom pričom. Neki smatraju da su ovo prilično glupi razlozi za otkaz s obzirom na njegove godine. Josh smatra da je zbog svog TikToka naposljetku bio odbijen na drugim poslovima za koje se prijavio.

"Očito su vidjeli video i rekli mi da moje vrijednosti nisu u skladu s njihovom tvrtkom. Doslovno mi govore da su vidjeli moj TikTok i nisam se osjećao dobro zbog toga. Bilo mi je neugodno", rekao je. Savjetovao je svima da budu oprezni na internetu i u vezi onoga što objavljuju kako im se ne bi dogodila ista situacija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.