Tip tvrdio da je kupio lažnu salatu, nije očekivao ono što se zatim dogodilo

Screenshot: TikTok

TIKTOKER iz Melbournea koji objavljuje pod profilom @ch_asif_khan postao je viralan nakon što je objavio video u kojem je tvrdio da je kupio lažnu salatu u lokalnom supermarketu i zapitao se je li riječ o velikoj zavjeri. 

"Ovo nije zelena salata, ovo je fejk. To je plastična salata, pogledajte je. To je plastično sranje, neću to jesti. Vidite li ovo? To nije prava zelena salata. To unosimo u naša tijela. Ovo ne može biti pravo, vidi se koliko je fejk. Odvratno", rekao je te upitao kako se supermarket mogao izvući s prodajom tih "lažnih" proizvoda. 

@ch_asif_khan #coles #lattice ♬ original sound - As if

Video je prikupio više od 4.8 milijuna pregleda, no tiktoker nije ni slutio da će na bolan način otkriti što je zaista kupio. Naime, ispod videa pojavili su se brojni komentari u kojima su ga ljudi obavijestili da to nije zelena salata, već - glavica kupusa.  

"Ja sam idiot" 

Nakon što se pošteno osramotio, objavio je video u kojem je priznao svoju grešku.  

"Zdravo, ljudi, vidio sam sve vaše komentare, tisuće i tisuće komentara o zelenoj salati/glavici kupusa. Bio sam uvjeren da je to zelena salata. Nisam znao da je to kupus dok nismo objavili taj video i vi ste mi rekli što je to. Ja sam idiot", rekao je, a tiktokeri su ga ponovno zasuli komentarima. 

@ch_asif_khan My story. #lattice #fake #coles #australianguy #aussiecooks ♬ original sound - As if

"Jedva čekam da te vidim kako otkrivaš tikvice" 

"Lijepo da si priznao, ali jedva čekam da te vidim kako otkrivaš tikvice", "Moj bivši je slučajno kupio kupus umjesto zelene salate za hamburgere i naljutio se na mene kad sam mu to rekla" i "Čekaj, nisi se šalio u prvom videu?" neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.