Tko je djevojka Baby Lasagne? Režirala mu je spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Baby Lasagna posljednjih je dana top tema zbog pjesme Rim Tim Tagi Dim, s kojom će se predstaviti na drugoj polufinalnoj večeri Dore. Nedavno je objavio i spot za pjesmu koji je u samo jedan dan skupio više od 200.000 pregleda. Spot je režirala glazbenikova dugogodišnja djevojka Elizabeta Ružić. 

Elizabeta je od Lasagne mlađa godinu dana te živi u Kašteliru u Istarskoj županiji. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, pišu istarski mediji. Sada se bavi video produkcijom i art fotografijom. S Lasagnom često sudjeluje u raznim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj.

Podsjećamo, Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, najveći je favorit ovogodišnje Dore. Nakon što je objavio spot za pjesmu s kojom će se predstaviti na Dori, Hrvatska je naglo skočila na eurovizijskim kladionicama. Trenutno smo na trećem mjestu.

Nikad Hrvatska nije bila na trećem mjestu eurovizijskih kladionica, pogotovo ako se uzme u obzir da Dora još nije ni održana niti je poznato tko će ući u finale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.