Tko je djevojka Liama Paynea? Popularna je na Instagramu, skupa su bili dvije godine

Foto: Instagram

Liam Payne bio je dvije godine u vezi s Kate Cassidy, djevojkom s kojom je objavio fotografiju na Snapchatu nešto više od pola sata prije smrti. 

Par je prvi put zajedno viđen u listopadu 2022. godine. U svibnju 2023. kružile su glasine da su prekinuli, no Liam i Kate i dalje su objavljivali zajedničke fotografije. Zajedno su viđeni i ove godine na Tjednu mode u Parizu. 

Tko je Kate Cassidy?

Kate je diplomirala na Sveučilištu Coastal Carolina u proljeće 2021. Popularna je i na Instagramu, gdje ju prati više od 329 tisuća ljudi. Na društvenoj mreži često dijeli fotografije s putovanja. Objavljuje i fotografije s raznih događanja, a u siječnju 2023. pozirala je s Kendall Jenner na svečanom otvorenju hotela Atlantis The Royal u Dubaiju.

Mnogi su Kate optuživali da je s Liamom radi novca, no on ju je branio. 

"Možete mi reći bilo što i to me neće uvrijediti. Nikada nisam osjećao ljubav kakvu osjećam prema Katelyn. Mi jedno drugo činimo boljim ljudima. Ako je sa mnom samo zbog novca, dao bih joj sve što imam. Ali nije (molim vas, sjetite se da sam i vraški seksi), znam da sam zabavna i draga osoba. I boli me briga, prvi put u životu sam istinski sretan", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

Dva dana prije Liamove smrti napustila Argentinu

Podsjećamo, iako je Liam Payne pola sata prije smrti na Snapchatu objavio fotografiju s djevojkom Kate Cassidy, ona nije bila s njim u Argentini u trenutku smrti.

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. S njim je došla i Cassidy te su, kako je ranije otkrila, planirali ostati tamo samo pet dana, ali na kraju su bili dva tjedna. Ona je samo nekoliko dana prije njegove smrti napustila Argentinu.

14. listopada na TikToku objavila je da se vratila u Miami, dok je Liam ostao u Buenos Airesu. Na TikToku je rekla da je "bila spremna" vratiti se na Floridu. "Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na jednom mjestu. Tamo smo trebali biti pet dana, a to se pretvorilo u dva tjedna. Išlo mi se kući", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.