Tko je i zašto zapalio Sorajin Range Rover?

Foto: Instagram

SORAJIN Range Rover kojega je nepoznati dvojac zapalio u Podgorici i dalje ne silazi s naslovnica, a nezaobilazna je tema i svih kavanskih tračeva. Dobitno je pitanje: tko je i zašto podmetnuo požar?

Kako pišu Vijesti, inspektori su na tragu dvojice maskiranih muškaraca koji su odgovorni za ovo nedjelo, a sumnja se da je policiji malo nedostajalo da ih uhvati na mjesto događaja. Naime, na temelju dojave o sumnjivom dvojcu policija je, upravo u vrijeme kada je Sorajin džip planuo, pronašla otključani i upaljeni Smart parkiran u blizini, a sumnja se da su upravo tim vozilom počinitelji došli i planirali pobjeći s mjesta zločina. Srpski mediji pišu da je vlasnik vozila muškarac s policijskim dosjeom, a njegova umješanost u incident se još uvijek provjerava.

U srpskim medijima su se pojavila nagađanja da je požar bio prijetnja starleti koja je navodno svjedočila mafijaškom ubojstvu, no potresena Soraja je strogo odbacila takve insinuacije i najavila tužbe protiv odgovornih. Podgoričkim je inspektorima u dva navrata dala izjavu, a tvrdi da ne zna tko bi joj mogao željeti zlo.

"Povodom jučerašnjeg incidenta koji se dogodio želim obavijestiti javnost i medije da se suzdrže od iznošenja netočnih i neprovjerenih činjenica. Zbog istrage koja je u tijeku pozivam medije u regiji da se suzdrže od senzacionalističkih naslova i neprovjerenih informacija kao što je danas bio slučaj, pa je već tužena jedna srpska dnevna novina zbog gnusne laži. Takve dezinformacije štete istrazi, a o svemu šta se desilo kad bude vrijeme, uputit će vam moj advokat službeno priopćenje", piše u poruci koju je Soraja poslala "Vijestima", koje pak doznaju da je starleta jučer posjetila zatvor, odnosno jednog od osuđenika. Koga i zašto, ne zna se.

U nedostatku konkretnijih informacija, srpski mediji čak nagađaju i da Soraja uopće nije bila za volanom svoga Range Rovera uoči incidenta, već ga je vozila njena prijateljica. Iako je prethodno u intervjuima tvrdila da je novac za vozilo iskeširala, sada su se pojavile i informacije da skupocjeni džip ipak još nije otplaćen.

Također, lokalni mediji napominju i da policija istražuje ima li incident veze sa Sorajinim svjedočenjima u istrazi ubojstva Armina Muše Osmanagića, kada je istražitelje zanimalo ima li kakve veze s klanom Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića.

Iako se u medijima nije opširnije očitovala o čitavom slučaju, njeni su prijatelji izjavili da je Soraju napad teško pogodio, zbog čega je uzela i sredstva za smirenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.