Tko je kirurg s kojim je snimljena Sofia Vergara? Bio je 10 godina u braku s glumicom

Foto/Screenshot: Profimedia/YouTube

GLUMICA Sofia Vergara nedavno je snimljena na spoju s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom. 51-godišnjakinja i doktor fotografirani su kako idu na večeru u Beverly Hillsu u Kaliforniji. Ovo je prvi put da je Sofia viđena u društvu drugog muškarca otkako se od glumca Joea Manganiella razvela nakon sedam godina braka. 

Bio je u braku s glumicom

Iako nije navikao na ovoliku pažnju koliku dobiva nakon što su objavljene fotografije sa Sofijom, Justin zna ponešto o javnom životu. Iza njega je brak s glumicom Bree Turner, poznatoj po ulogama u serijama Grimm i The Ugly Truth. Proveli su zajedno deset godina, a razveli su se 2018. Imaju dvoje djece, sina Deana i kćer Stellu. 

No o Justinu se ne zna mnogo više od toga. Unatoč tome što izlazi sa slavnim osobama, njegov život je obavijen tajnom. Nije poznato ni koliko točno godina ima, no strani mediji navode da je najvjerojatnije ove godine napunio 49 jer je medicinu na Sveučilištu Colorado diplomirao 2001. 

Za ortopedskog kirurga specijalizirao se na sveučilištu St. Luke's-Roosevelt Hospital Center of Columbia University u New Yorku. Trenutno je ortoped u Los Angelesu i ima više od 20 godina iskustva.

Sofia i Joe razveli se nakon sedam godina braka

Podsjetimo, Sofia i Joe Manganiello u srpnju ove godine objavili su da se razvode nakon sedam godina braka. 

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", rekli su u zajedničkoj izjavi za strane medije. Joe je također krenuo dalje. Nedavno je snimljen kako se na ulici strastveno ljubi s novom djevojkom, glumicom i voditeljicom Caitlin O'Connor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.