Na sinovu svadbu u Dubrovniku je trčala bosa, a bivšem Rodu Stewartu je slomila srce

Foto: Profimedia

Nakon vjenčanja Liama Stewarta i Nicole Artukovich, pažnju je privukla njegova majka Rachel Hunter, bivša supruga glazbenika Roda Stewarta, koju su fotografi na tvrđavi Lovrjenac snimili kako pokisla i bosa trči uz stepenice. Ipak, mladoženjina majka nije skidala osmijeh s lica. Na prijemu dobrodošlice dan ranije bivši supružnici su se toplo pozdravili, iako je Rachel slomila srce slavnom pjevaču.

Naime, Rachel je bila druga supruga slavnog britanskog glazbenika. Njihova romansa počela je kad je Rachel imala 21 godinu, a Stewart 45. Upoznali su se u noćnom klubu u Los Angelesu 1990., na vrhuncu njezine manekenske karijere, u vrijeme kad je krasila brojne naslovnice svjetskih magazina.

Razlika u godinama nije im smetala te su se vjenčali 15. prosinca 1990., pet mjeseci nakon upoznavanja. U braku su dobili kćer Renee Cecily i sina Liama ​​McAllistera. Iako je Stewart tvrdio da je "konačno pronašao ženu svog života" i da se više neće ženiti, i drugi njegov brak se raspao. Razlog tome leži, među ostalim, i u tome što se Rachel osjećala kao da vodi drugi život.

"U devet godina koje smo proveli zajedno, nikad ništa nisam učinila za sebe. Da ste me tada pitali što mi se sviđa ili ne sviđa, ne bih vam znala reći. Nisam čak ni imala hobi..." ispričala je jednom Rachel o braku sa Stewartom.

Nakon braka s Rodom još je jednom skoro stala pred oltar

Razvod su finalizirali 2006. godine, a Rachel je tom odlukom slomila srce slavnom glazbeniku. No, par je ostao u dobrim odnosima, a Stewart bivšoj supruzi nikad nije zamjerao zbog njezine odluke. "Imala je samo 21 godinu kad smo se vjenčali, a godinu dana kasnije postala je majka. Moja sestra Mary mi je rekla da je premlada za mene, još dok smo hodali. I bila je u pravu...", rekao je jednom.

Rachel je nakon braka sa Stewartom još jednom skoro stala pred oltar, ali ju je njezin tadašnji zaručnik, 13 godina mlađi hokejaš Jarret Stoll, ostavio samo dva mjeseca prije vjenčanja i to tako da je uzvanicima poslao e-mail u kojem ih je obavijestio da se vjenčanje, zakazano za 14. kolovoza, ipak neće održati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.