Lijepa 21-godišnja glumica ukrala pažnju na premijeri filma Shazam: Bijes bogova

Foto: Profimedia

RACHEL ZEGLER ukrala je pažnju na premijeri filma Shazam: Bijes bogova u Los Angelesu. 21-godišnja holivudska glumica pojavila se u svijetloplavoj kreaciji ukrašenoj kamenčićima i prozirnim dijelovima, a pozirala je pored šest godina starijeg dečka, glumca Josha Rivere.

Ona u filmu glumi Antheu, jednu od tri božice. Ranije je za Variety komentirala svoju ulogu. "Igram najmlađu od tri sestre božice. Film je jako zabavan i uzbuđena sam. Jedva čekam da završimo sa snimanjem", ispričala je Zegler.

Glumica kolumbijsko-poljskog porijekla postala je poznata prije pet godina kada je na Twitteru objavila svoju obradu pjesme Shallow Lady Gage i Bradleyja Coopera. Snimka je postala viralna pa je tako dospjela i do slavnog redatelja Stevena Spielberga, na čijoj se audiciji pojavila.

Tri godine kasnije dobila je Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice, a sljedeći film u kojem će se pojaviti je Snjeguljica, u kojem igra glavnu ulogu. Na Instagramu je trenutačno prate 873 tisuće ljudi s kojima dijeli trenutke iz privatnog i profesionalnog života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.