Tko je sve bio na Diddyjevim partijima?

Foto: Profimedia

Nakon što je Sean Diddy Combs uhićen zbog trgovine ljudi u svrhu seksualnog iskorištavanja, njegovi "bijeli partiji" privukli su mnogo pozornosti. Te su se zabave održavale od 1998. do 2009. u njegovoj vili u East Hamptonsu. Dress code - sve bijelo. No, to nije jedina vrsta tuluma koje je organizirao. Tijekom njegove karijere bilo je puno tuluma koje se sada naziva zloglasnima. 

Kako su izgledale Diddyjeve zabave?

Na tim zabava bilo je polugolih žena, žena u kostimima anđela koje su dijelile pića gostima... Tom Swoope, bivši insajder glazbene industrije, ispričao je kako je sve to izgledalo. Kada bi krenula "prava" zabava, Tom kaže da su muški i ženski gosti bili seksualno ponižavani kako bi dobili diskografske poslove ili novac. 

Kaže da su se svakakve droge konzumirale na tim zabavama - od ecstasyja do kokaina. Postojale su i seks-sobe, koje je agent ministarstva domovinske sigurnosti opisao nakon pretresa. U sobama je bilo mnogo kamera.

"Ako ste bili na tim seks-partijima, snimali su vas iz svih mogućih kutova, uključujući i one za koje nikada ne biste pretpostavili. Diddy je akciju mogao gledati na svom telefonu, na TV-u u drugom dijelu kuće...", rekao je policajac za New York Post.

Tko je od celebova bio na Diddyjevim zabavama?

Među posjetiteljima bili su Paris Hilton, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, Khloe Kardashian, kao i Jennifer Lopez, koja je hodala s mogulom od 1999. do 2001. godine. Daily Mail izvijestio je da su na tulume dolazili i Tommy Lee, Pamela Anderson, Mariah Carey, Nick Cannon, Howard Stern, Aretha Franklin, Martha Stewart, Beyonce i Jay-Z.

>> 14 stranica horora. Za što se sve tereti Diddyja

U nastavku pogledajte fotografije s njegovih zabava na kojima su slavne osobe.

Leonardo DiCaprio
Vera Wang
Ashton Kutcher i Demi Moore
Khloe Kardashian i Rashad McCants
Mariah Carey
Paris Hilton
Kanye West i Kim Kardashian
Naomi Campbell
Russell Brand
Jay-Z
Kevin Hart

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.