Tko je Travis Scott, reper na čijem je koncertu poginulo osmero ljudi

TIJEKOM stampeda na koncertu Travisa Scotta na festivalu Astroworld u Houstonu poginulo je najmanje osam osoba, a više njih je ozlijeđeno. Vijest o tragediji obilazi svjetske medije, a njegovo ime u vrhu je trendinga Twittera posljednjih nekoliko sati.

Iako je tridesetogodišnji Scott, pravim imenom Jacques Bermon Webster II, jedan od najpopularnijih repera mlađe generacije u Americi, puno je poznatiji kao dugogodišnji partner Kylie Jenner s kojom ima kćer. Travis Scott u središte pažnje došao je 2012. godine kada je potpisao svoj prvi ugovor za Epic Records, a odmah iste godine dobio je ugovor i u produkcijskoj kući Kanyea Westa.

2015. godine izdao je album Rodeo, koji mu je osigurao svjetsku slavu u svijetu hip hopa.

Travis Scott planetarnu je slavu stekao 2017. godine, kada su ga ulovili kako se drži za ruku s najpoznatijom influencericom svijeta, Kylie Jenner. Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a veza je brzo napredovala pa je Kylie ostala trudna nakon nekoliko tjedana.

Par je dobio kćerkicu Stormi Webster u veljači 2018. godine. Kylie Jenner cijelu je trudnoću držala u tajnosti pa je rođenje malene Stormi bila vijest dana u svim svjetskim medijima. Par je prekinuo vezu već iduće godine, a bliski izvori rekli su novinarima da samo uzimaju pauzu.

Kylie i Travis ove godine su obnovili vezu, a u kolovozu su objavili da čekaju drugo dijete.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.