TMZ sinoć objavio fotografije tijela Liama Paynea, nakon žestokih kritika ih uklonili

Foto: EPA

TMZ je među prvima objavio da je preminuo Liam Payne, nekadašnji član boy benda One Direction. Uz vijest su objavili i fotografije na kojima se vidi njegovo beživotno tijelo.

Nakon kritika uklonili fotografije

Njihov potez naišao je na osudu obožavatelja pjevača, a TZM je naknadno uklonio fotografije.

Kako piše Daily Mail, na fotografijama se vidjela pjevačeva ruka, struk i tetovaže. 

"TMZ je dobio fotografiju koja prikazuje Liamovo tijelo na drvenoj terasi u hotelu sa stolovima i stolicama u blizini. Ne prikazujemo cijelo tijelo, ali možete jasno vidjeti njegovu tetovažu - sat na lijevoj podlaktici i škorpion na trbuhu", napisao je TMZ uz fotografije. 

Objavljena je i slika policijskog šatora koji je bio postavljen nad Liamovim tijelom u hotelu Casa Sur u Buenos Airesu.

Policija obaviještena o "muškarcu koji je pod utjecajem droga"

Podsjetimo, pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". 

U službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

>> Objavljen transkript 911 poziva osoblja hotela u kojem je bio Liam Payne

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.