"To možeš samo ti": Severina oduševila outfitom, posebnu pažnju privukle štikle

Foto: Matea Smolčić Senčar/Instagram

SEVERINA je na društvenim mrežama objavila nove fotografije, a njezine su cipele posebno privukle pažnju. U opis objave napisala je: "GolubiceBijela.mp3".

Ovog puta odlučila se na sivi sako, kratke hlače i dolčevitu, no najviše su se istaknule njezine štikle, ukrašene raskošnim perjem. Cijeli stajling upotpunila je bordo torbom.

"Božanstvena kao uvijek, a cipele su nevjerojatne, to možeš samo ti", "Fantastično", "Savršena, svi su zaljubljeni u tebe", bili su samo neki od komentara.

Često oduševi outfitima

Severina često iznenadi javnost svojim odabirom odjeće, a nedavno je još jednom iznenadila odabirom obuće. Markovim trgom prošetala je u kombinaciji ružičaste boje i bijelim čizmama. Cijena njezinih čizmica na službenim stranicama iznosi 704 eura.

Nosila i haljinu od 2150 eura

Na društvenim mrežama se pohvalila i svjetloplavom haljinom s izraženim bijelim ovratnikom i sitnim cvjetnim uzorkom. Ova haljina, koja je izrađena od svile, kopča se sprijeda crno-zlatnim gumbima i podsjeća na modele koje često nosi Kate Middleton. Inače, haljinu je dizajnirala Alesandra Rich, jedna od Kateinih omiljenih dizajnerica.

Cijena ove haljine iznosi 2150 eura, a Severina ju je kombinirala s malom crnom Lady Dior torbicom, čija cijena iznosi oko 5000 eura te bijelim štiklama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.