"To sam ja": Pobjednik Slovenac Miro, Zadranka Josipa treća

SLOVENAC Miro Todososki pobjednik je prvog internacionalnog reality showa "To sam ja". Publiku je osvojio svojim pjevačkim sposobnostima, a vjerojatno i svojom opuštenošću, te prvim seksom u kući.

Miro je bio vrlo uzbuđen, a potekle su i prve suze, naročito kad je ugledao Dijanu, koja mu je među prvima čestitala.

Kao nagradu je osvojio 20 tisuća eura u gotovini, mobitel, egzotično putovanje, ručni sat, snimanje 5 pjesama i dva video spota, te ekskluzivan ugovor na dvije godine sa slovenskom Prvom TV.

Drugoplasirani je Albanac Admir koji je osvojio putovanje, mobitel, ručni sat, te automobil Matiz.



Trećeplasirana je Hrvatica Josipa kojoj se ostvarila najveća želja, a to je da se vozi Zadrom svojim novim skuterom. Josipi će se također snimiti pjesma te spot koji će snimati u Egiptu. Osim toga dobila je i mobitel, te skupocjeni ručni sat.

Četvrtu poziciju je zauzela Bosanka Mirela, petu Makedonac Dragi, a posljednju šestu poziciju zauzela je Makedonka Jana. Oni su su također dobili skuter, mobitel, putovanje te ručni sat.

Zanimljivo je i to kako je Admirov otac pratio show na Makedonskoj TV te čestitao Miri na nezasluženoj pobjedi, te svome sinu rekao da se ne mora vraćati kući budući da nije pobijedio pa je samim time osramotio svoju obitelj.

U sklopu finala nastupao je i najpopularniji albanski pjevač Adrian koji je kroz sam show postao i prijatelj skopskih ukućana.

Cijeli show su vodili Anja Alavanja, Luka Bulić i Dorijan Elezović iz Hrvatske, te Sanja Nikolić i Danijela Vučkova iz Makedonije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.