Tom Cruise će imati ulogu na ceremoniji zatvaranja OI-a? Trebao bi skočiti padobranom

Foto: Profimedia

Glumac Tom Cruise će navodno imati glavnu ulogu na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu 11. kolovoza. Šuška se da bi mogao skočiti padobranom i spustiti se na slavni znak Hollywooda u Los Angelesu. Tako će se obilježiti primopredaja jer će se sljedeće Olimpijske igre 2028. godine održati u Los Angelesu. TMZ navodi da je ta scena potajno snimljena u ožujku ove godine.

Žele konkurirati otvaranju Olimpijskih igara

Kako doznaje The Hollywood Reporter, prvotni plan je bio da se na plaži u Los Angelesu, poznatoj po imenu Will Rogers State Beach, organizira velika zabava povodom primopredaje gdje bi se postavila i olimpijska zastava. Međutim, policija Los Angelesa nije za to dala dopuštenje jer bi to značilo zatvaranje autoputa koji tamo prolazi.

Iza ovog projekta stoji kompanija Fulwell 73 čiji je jedan od suvlasnika glumac i voditelj James Corden. Njihova je namjera obilježiti primopredaju u Los Angelesu kombinacijom otprije snimljenih scena s atrakcijama koji će se održavati uživo. Time se želi konkurirati otvorenju Olimpijskih igara u Parizu kada su nastupile Lady Gaga i Celine Dion, a sportaši su se predstavljali vožnjom u brodovima na rijeci Seini.

Tom Cruise pratio Igre u Parizu

Glumac je bio na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje je gledao natjecanja u gimnastici i plivanju. Tada je rekao za Reuters: "Ovo je čudesno. Velike priče, veliki atletičari. Nevjerojatno je što moraju napraviti da bi ostvarili uspjeh."

Ceremonije zatvaranja i primopredaja Olimpijskih igara i prije su bile prilika za nastupe slavnih osoba, pa su tako 2008. u Pekingu Jimmy Page i Leona Lewis izveli pjesmu Led Zeppelina Whole Lotta Love na autobusu koji je putovao za London, gdje su se održale Olimpijske igre 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.