Tom Holland obranio Zendayu od nasrtljivih paparazza, svojim potezom oduševio ljude

Foto: Profimedia

Tom Holland i Zendaya nedavno su prisustvovali promociji njegovog brenda bezalkoholnog piva Bero, a glumica je u jednom trenutku ostala okružena prilično agresivnim paparazzima što je natjeralo glumca da reagira.

Društvenim mrežama šire se snimke koje prikazuju Hollanda kako viče na fotografe koji su okružili glumicu te ih odguruje i povlači je kako bi mogla proći. Glumica je na trenutak zastala kako bi obožavateljima koji su se okupili dala autograme, međutim paparazzi su to iskoristili da ju okruže i fotografiraju. 

Mnogi su pohvalili Hollandov potez dok je pokušavao zaštititi svoju djevojku. "Kralj uvijek štiti kraljicu", "Nije joj samo dečko već i tjelohranitelj... Divno", "Ako nije zaštitnik poput Hollanda, ni ne želim onda dečka", nizali su se komentari na X-u (bivši Twitter). 

Pričala je o vezi s Hollandom

Par se upoznao 2015. godine na snimanju Spider-Mana. Međutim, tek pet godina kasnije su potvrdili svoju vezu. Prije toga, uvijek su naglašavali da su samo dobri prijatelji, prenosi People. 

Prošlog ljeta, Zendaya je pričala za ELLE o velikom interesu javnosti za njenu vezu s Hollandom.

"Dijelovi mog života, prihvaćam, bit će javni. Moram biti osoba, živjeti svoj život i voljeti osobu koju volim, ali također imam kontrolu nad onim što odlučim podijeliti. Radi se o zaštiti mira i dopuštanju da neke stvari ostanu moje, ali i da se ne bojim postojati. Ne mogu se sakriti. Ni to nije zabavno", rekla je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.