ToMa objavio novi singl Kriva procjena i najavio prvi samostalni koncert u Zagrebu

Foto: Filip Gržinčić

Pjevač ToMa predstavio je novu pjesmu Kriva procjena. Radi se o pop dance pjesmi čiju glazbu i tekst potpisuje sam ToMa. "Bit ću iskren, jako se radujem čuti i vidjeti reakcije na novu pjesmu i spot koji me ponovno vraćaju na plesni podij. Već mjesecima publika zaziva nešto brže iz moje glazbene radionice i mislim da je sad pravo vrijeme za jednu takvu pjesmu", poručio je.

Za novi singl ToMa je odmah predstavio i spot u režiji Filipa i Slađane Gržinčić. "Ovo je već treći put da surađujemo s dragim nam ToMom, i možemo reći da je svaki puta donio kišu - ali uvijek je odlično ispala na kameri, haha! Ovaj put snimanje je za Tomu izgledalo kao jedan dobar trening plesa uz Adrianu Klarić te nakon toga trening boksa uz Marka Majetića. Forma za koncerte je zagarantirana!" poručio je Filip Gržinčić.

Najavio prvi samostalni koncert

ToMa je isto tako najavio i svoj prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu koji će se održati 7.11.2024. u zagrebačkom klubu Peti Kupe. ''Mislim da je došlo vrijeme da se odvažim za jedan veliki koncert pred zagrebačkom publikom. Zasigurno se može očekivati super svirka i dobra zabava", poručio je ToMa.

Podsjetimo, u lipnju je ToMa izbacio duet s Frankom Batelić Da opet nađem. Bio je i u finalu popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato te je održao rasprodanu zagrebačku koncertnu promociju prvog albuma Prevari me osjećaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.