Tonči Huljić pohvalio mladu glazbenicu: Ti si možda nešto najbolje što smo vidjeli

Foto: Press/Zvonimir Barisin/PIXSELL

Mlada glazbenica Lorenza Puhar iz Rovinja nastupila je na večeri mladih izvođača na prošlogodišnjem izdanju Splitskog festivala, a jučer je otvorila treću audiciju popularnog glazbenog showa Superstar. Lorenza je na audiciju stigla u pratnji gitarista Luke i izvela je poznati hit Back to Black od Amy Winehouse. Svojim nastupom i glasom oduševila je žiri i dobila niz pohvala. 

Lorenza Puhar na Splitskom festivalu 2023.

"Ti si stvorena za ovo, imaš lijep vokal, ovakva boja, i onda si još tako slatka da bih ja tebe stalno gledala i slušala. To je cijeli paket, a ja te gledam kao jedno šareno čudo", rekla joj je Severina oduševljeno. Tonči Huljić također je istaknuo Lorenzinu iznimnu kvalitetu. "Vrlo si ozbiljan materijal, možda najbolja što smo vidjeli dosad u ove dvije sezone", rekao je on. 

Filip, treći član žirija, složio se s pohvalama, dodajući kako je Lorenzino iskustvo u cabaretu očigledno doprinijelo njenoj upečatljivoj izvedbi. "Cabaret, kažeš, to ti je pomoglo neviđeno. Čudo si", izjavio je. Nika Turković je nastup mlade glazbenice prokomentirala samo jednom riječi: "Prekrasno." Lorena je prošla audiciju s četiri "Da", osiguravši svoje mjesto u sljedećoj fazi natjecanja.

Osim što se trenutačno bavi glazbom i cabaretom, Lorenza je otkrila da su joj velika strast slikanje te latino plesovi kojima se počela baviti tijekom svog boravka u Engleskoj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.