Top 7 jesenskih serija na Pickbox NOW i Pickbox TV kanalu

Foto: Press

Ovog rujna Pickbox NOW donosi pregršt uzbudljivih noviteta koji će potom biti dostupni i na Pickbox TV kanalu. S dolaskom jeseni Pickbox NOW će gledateljima pružiti serije koje kombiniraju napete kriminalističke pustolovine s dozom tamnog humora. Nakon toga Pickbox TV kanal postaje odredište za emotivne psihološke drame i misteriozne trilere koji će vas držati na rubu sjedala.

Ova sezona donosi raznolikost sadržaja – od špijunskih drama koje će vas zaintrigirati do duboko dirljivih obiteljskih priča. Jesen donosi ponešto za svakoga, a gledatelji će uživati u jedinstvenom spoju premijera i omiljenih klasika koje će ih potpuno osvojiti i zabaviti!

Crveni izbori (Red Election)

Dostupno na Pickbox NOW od 2. 9.

Viaplayeva špijunska serija napeta je i uzbudljiva drama o tajnim agentima koja kombinira dramatične trenutke sa složenim zapletima. Ova desetodijelna serija prati dansku agenticu Katrine Poulson i britansku špijunku Beatrice Ogilvy koje se udružuju u borbi protiv vremena. Uvučene u mrežu laži, ubojstava i borbe za moć, njihova suradnja postaje ključna za razotkrivanje mračnih tajni i razrješavanje opasnih zavjera.

Pørni

Dostupno na Pickbox NOW od 13. 9.

Prva sezona prati život žene koja se, unatoč brojnim izazovima, trudi činiti ispravne stvari za svoje voljene i sebe. Glavna junakinja Porni ima dvije kćeri, neodgovornog bivšeg partnera, tinejdžerskog oca te se brine o nećaku nakon sestrine tragične smrti. Ova drama istražuje što znači biti ispunjena osoba u svakodnevnim, ali izazovnim životnim okolnostima te je s razlogom jedna od najviše ocijenjena Viaplayevih serija na IMDb-ju.  

Prijatelji poput nje (Friends Like Her)

Dostupno na Pickbox NOW od 23. 9.

Psihološka drama istražuje toksičnost prijateljstva nakon što se dogovor o surogatstvu između dviju najboljih prijateljica pretvori u noćnu moru. Smještena u potresom pogođeni grad Kaikouru, ova priča otkriva mračne tajne i napete odnose koji izlaze na vidjelo kad se suradnja iz snova pretvori u katastrofu.

Harlan Coben: Neznanka (The Stranger)

Počinje s prikazivanjem na Pickbox TV kanalu 30.9.

Ovaj britanski misteriozni triler stvoren je za ljubitelje dobrih krimića prije spavanja. Tijekom osam epizoda ovaj naslov temeljen na romanu Harlana Cobena prati Adama Pricea kojeg nepoznata žena upoznaje s tajnom koja će mu promijeniti život. Nakon što njegova supruga nestane, Adam shvaća da je neznanka povezana s još više tajni koje prijete uništenjem svega što mu je drago. Serija prethodno ostvarila velike uspjehe i na Netflixu.

Naslovi koji će ispuniti jesenske dane zabavom i intrigama na Pickbox NOW:

Ridley Road

Dostupno na Pickbox NOW u listopadu.

Britanska drama istražuje židovski otpor britanskom fašizmu 1960-ih godina u četirima intrigantnim epizodama. Adaptirala ju je talentirana Sarah Solemani prema istoimenom romanu Jo Bloom iz 2014. godine. The Times opisao je seriju: Ono što Ridley Road čini radošću za gledanje nije samo izvrsna glumačka postava nego i pripovijedanje... Prekrasno je osmišljena uplećući arhivske snimke i stvarajući dojam kao da je Vivien zaista u Londonu šezdesetih.

Tražeći Alice (Finding Alice)

Dostupno na Pickbox NOW u listopadu.

Radio Times opisao je Finding Alice kao zanimljivu i ambicioznu dramu koja se vrti oko lika Alice Dillon, nedavno ožalošćene supruge. Britanska humoristična drama prati Alice Dillon, koju tumači Keeley Hawes, dok se suočava s neugodnim otkrićima o svom suprugu nakon njegove iznenadne smrti. Osim što igra glavnu ulogu, Keeley Hawes je i izvršna producentica serije.

Utočište zla (Sanctuary)

Dostupno na Pickbox NOW u listopadu.

Misteriozna triler-serija istražuje što može biti gore od toga da budete zatvoreni u klinici u kojoj ništa nije onako kako se čini i gdje nitko ne vjeruje da ste vi ono što tvrdite da jeste. Što ako počnete sumnjati da možda imaju pravo? Napeti psihološki triler koji se bavi ključnim ljudskim pitanjima preživljavanja, identiteta, povjerenja i izdaje postavljajući gledateljima pitanje: tko biste postali kako biste preživjeli? Serija stiže na Pickbox NOW u listopadu.

Publika će moći uživati u ovim naslovima na streaming servisu Pickbox NOW, kao i na Pickbox TV kanalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.