Trifunović je suprugu ranije zvao kraljicom, a jednom se našalio da ga zlostavlja

Foto: Instagram

SRPSKI glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu za obiteljsko nasilje nakon svađe koja se dogodila u utorak oko 22 sata u stanu na Voždovcu, u kojoj joj je rekao da će je napustiti, a ona mu je navodno počela prijetiti, no nitko nije ozlijeđen. 

52-godišnji glumac ove se godine vjenčao s 24 godine mlađom Riječankom Isidorom Mijanović, o kojoj je dosad govorio samo lijepe riječi. Kad je prvi put progovorio o njoj, zahvaljivao je Bogu što se pojavila u njegovom životu. 

"Trenutak s mojom kraljicom"

Trifunović je na svom Instagramu često objavljivao zajedničke fotke te govorio o njihovoj ljubavi. "Trenutak s mojom kraljicom", napisao je uz fotku vjenčanja, a zatim je uz drugu dodao: "Kompletan muškarac." 

"Mogao bih se s tobom vjenčavati jednom mjesečno", napisao je prije šest dana uz fotku na kojoj se ona priprema poljubiti ga. 

Šalio se o nasilju u obitelji 

Prije pet tjedana objavio je video iz auta u kojem ga supruga hrani sladoledom dok on vozi, pa se pritom našalio. "Ako ovo nije nasilje u obitelji, onda mi vi recite što je nasilje u obitelji. Ovo je nasilje, to što meni ova žena radi, pogledajte ovo", rekao je dok mu je ona mazala sladoled po licu. 

"Čak ni sudbina ne može nas razdvojiti" 

Ranije je objavio snimku na kojoj uživa sa suprugom u restoranu te joj posvetio stihove pjesme Nessuno talijanske pjevačice Mine koji, između ostalog, u prijevodu glase: "Nitko, kunem se, nitko, čak ni sudbina, ne može nas razdvojiti." 

Podsjetimo, nedugo prije nego što je prijavio suprugu za obiteljsko nasilje, Trifunović je viđen sa psom Milom na promociji albuma Sajsi MC. 

Srpski mediji pišu da je s Trifunovićem i njegovom suprugom ranije obavljen razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.