Trifunović snimljen na izlasku iz zgrade suda u Splitu, razgovarao je na mobitel

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Sergej Trifunović snimljen je na izlasku iz Općinskog prekršajnog suda u Splitu.

Glumac je šetao ispred zgrade i razgovarao na mobitel, a zatim je ušao u taksi. Nije se obazirao na fotografe koji su ga okružili. 

 

Podsjećamo, Trifunović je oko ponoći uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku. Tijekom dana je doveden u Split na Općinski prekršajni sud.

Predmet istraživanja je objava na društvenoj mreži

Predmet istraživanja je objava na društvenoj mreži od 10. rujna prošle godine. Iz policije podsjećaju da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", navode u PU splitsko-dalmatinskoj

Trifunović je dodao: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Sad vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu."

Rekao da više neće doći u Split

Sergej se nakon privođenja u Splitu prošle godine oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je tada Sergej na Instagramu.

"Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo", dodao je Sergej.

Oglasili se glumčev otac i supruga

Nakon uhićenja na Bajakovu oglasio se Sergejev otac Tomislav Trifunović.

"Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku ima li nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na ničijoj zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno oteli", izjavio je Tomislav za N1.rs. Dodao je da je Sergej bio na granici sa svojom suprugom i da su mu odmah uzeli mobitel. 

"Uputili su se u Rijeku. 'Otimači' mu nisu dali da bilo koga nazove. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije", dodao je Tomislav Trifunović. Ranije se oglasila i supruga Sergeja Trifunovića, Isidora.

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neugodnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom smjeru. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog privođenja", napisala je na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.