Trifunović vrijeđao srpske novinare, zalio ih vodom pa vikao: "Vratite se u štale"

Foto: Ivo Cagalj/ Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

NAKON što je u utorak prijavio suprugu Isidoru Mijanović za obiteljsko nasilje, srpski glumac Sergej Trifunović boravi sam u stanu na beogradskom Voždovcu, ispred kojeg su se okupili novinari, a on ih je izvrijeđao. 

"Tu ste, pa da vam kažem da neću izaći. Sad će doći neka djevojka prošetati psa, ja neću izaći. Odjebite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas izaći, ćao", rekao je novinarima pa im uputio poljubac, piše srpski Kurir

Podsjetimo, srpski glumac i njegova supruga posvađali su se u stanu, a Trifunović joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale. S glumcem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. 

Njegova supruga boravila ilegalno u Srbiji

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje bila podnesena prekršajna prijava. Nakon što presuda prekršajnog suca postane pravomoćna, morat će platiti novčanu kaznu te joj je naređeno da u roku 24 sata napusti Srbiju. 

Prema pisanju srpskih medija, Isidora, koja je nedavno dobila otkaz kao voditeljica na jednoj srpskoj televiziji, trenutno se nalazi u imigracijskom centru i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.