Trudna Ljupka Gojić sama ljetuje u Novalji

DOK SE na Zrću partija po cijele dane, najuspješnija hrvatska manekenka Ljupka Gojić pronašla je u Novalji mirniju plažu na kojoj se odmara s prijateljima. Naime, Ljupka je u četvrtom mjesecu trudnoće, a u Novalji na otoku Pagu ona i suprug posjeduju apartman u novoizgrađenim vilama. Budući da joj je suprug, nogometaš Mihael Mikić još uvijek u Japanu gdje igra za klub Sanfrecce iz Hirošime, Zagrepčanka navodno ljetuje u društvu majke.

"Osjećam se jako sretno i blagoslovljeno"

Trbuščić se polako nazire, a Ljupka ga nije skrivala pojavivši se u dvodijelnom kostimu. "Osjećam se jako sretno i blagoslovljeno, a moj brak, moja obitelj i moji prijatelji spadaju u privatnu sferu života prema kojoj sam vrlo zaštitnički nastrojena", izjavila je manekenka nakon što je procurila informacija da očekuje prvo dijete. Ni prije trudnoće se ona i Mihael nisu previše eksponirali te su uglavnom izbjegavali mjesta na kojima bi ih fotografi mogli snimiti.

Par je šestogodišnju vezu ozakonio prije tri godine velikim vjenčanjem u Zagrebu, a čini se kako će Ljupka, prema svojoj velikoj želji, i roditi u Hrvatskoj, bez obzira na to što je svjetska putnica te se, nakon 16 godina manekenske karijere, i u Parizu, New Yorku te Londonu osjeća kao kod kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.