Trump pozvao popularnog tiktokera na pozornicu, reakcije na društvenim mrežama burne

Screenshot: TikTok

Donald Trump održao je skup u Nevadi pred tisućama ljudi, a u publici se našao i popularni tiktoker Bryce Hall. Brycea na TikToku prati preko 23 milijuna ljudi, dok na Instagramu ima gotovo sedam milijuna pratitelja te je javno podržao Trumpa na predsjedničkim izborima.

@genzforjill Ok who let @Bryce Hall on stage???? #BryceHall #DonaldTrump #Trump ♬ original sound - GenZforJill

Trump je u jednom dijelu svog govora poručio da je Bryce negdje u publici te ga je pozvao na pozornicu. "Bryce Hall je ovdje, jedan od najvećih... Bryce, gdje si? Ustani i dođi ovamo. Neka dođe, imamo puno vremena. Pogledajte kako je mlad i zgodan. Njega prate milijuni ljudi i odličan je tip", poručio je Trump, koji je popraćen pljeskom publike.

"Trump nam treba"

Bryce se ubrzo popeo na pozornicu te se rukovao s Trumpom, a zatim se kratko obratio publici. "Trump nam ponovno treba, i to jako. Učinimo Ameriku ponovno velikom", poručio je tiktoker.

Bryceova podrška Trumpu izazvala je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, a tiktoker sada gubi pratitelje. "Krive ljude smo učinili poznatima", "Ovo je sramota", "Ispričavam se, ali tko je Bryce Hall?", "Jesu ti platili za ovo?" samo su neki od komentara na TikToku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.