Trumpov sin o Harryju i Meghan: Rado ćemo ih poslati iz Amerike

Foto: EPA

Eric Trump, sin bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, nazvao je princa Harryja i Meghan Markle "razmaženima" i natuknuo da bi ih mogao deportirati.

Izrazio je sumnju da bi ih Britanija htjela nazad. "Možete si slobodno uzeti njih dvoje nazad. Rado ćemo ih poslati iz Amerike. Možete si ih vratiti, ali nisam siguran da ih više želite. Možda ih ni mi više ne želimo", rekao je za GB News.

"U svemu ima loših glumaca"

Istaknuo je da je obitelj Trump uvijek imala poštovanja prema kraljevskoj obitelji, iako mu se Harry i Meghan ne sviđaju. Napomenuo je da su njegova obitelj i on uvijek imali veliko poštovanje prema kraljici Elizabeti i princezi Diani te da se kraljevsku obitelj smatra "svetom institucijom" s nekim "lošim glumcima". "U svemu ima loših glumaca. U svakom voćnjaku ima pokvarenih jabuka", rekao je mlađi Trump.

Donald Trump je ranije rekao da će se Harry i Meghan možda morati odseliti iz SAD-a jer je Harry u svojim memoarima Spare priznao da je donosio droge u državu. Prije nekoliko mjeseci je za GB News rekao da Harry ne bi trebao imati posebne privilegije samo zbog svoje titule te da se moraju poduzeti prikladne mjere ako je lagao u prijavi za vizu.

"Još uvijek je opasno"

Princi Harry nedavno je istaknuo zabrinutost za sigurnost svoje obitelji tijekom intervjua za ITV-jev dokumentarac Tabloids on Trial, koji je premijerno prikazan 25. srpnja. Naveo je razlog zbog kojeg ne želi živjeti u Ujedinjenom Kraljevstvu. "Još uvijek je opasno", izjavio je Harry te rekao kako je dovoljna samo jedna osoba da se dogodi nešto loše. "Bilo da se radi o nožu ili kiselini, što god da je, to su stvari koje me iskreno zabrinjavaju. To je jedan od razloga zašto neću vratiti svoju ženu u tu zemlju", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.