Trumpova najmlađa kći Tiffany (30) je trudna, čeka prvo dijete s bogatim nasljednikom

Foto: EPA/Profimedia

Donald Trump otkrio je da je njegova najmlađa kći Tiffany trudna s prvim djetetom. Tiffany Trump (30) dijete očekuje sa suprugom Michaelom Boulosom (27). Trump je vijest podijelio tijekom događaja u Detroitu.

"Imat će bebu. Pa to je lijepo"

Dok je držao govor, Donald je spomenuo nekoliko ljudi iz publike, uključujući i oca zeta, dr. Massada Boulosa. "On je Michaelov otac, a Michael je izniman mladi čovjek", rekao je bivši predsjednik. "A ona je iznimna mlada žena. I ona će imati bebu. Pa, to je lijepo", poručio je.

Tiffany je Trumpovo četvrto dijete i jedino koje je dobio s bivšom i drugom suprugom Marlom Maples. Javnost ju je često doživljavala kao neozbiljnu, a na to je utjecao njen otac kada je izjavio da se "njome ponosi nešto manje nego svojom drugom djecom".

Udala se za četiri godine mlađeg milijardera

Prije dvije godine se udala za četiri godine mlađeg milijardera Michaela Boulosa. Njezin suprug, nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanonu, odrastao je u Nigeriji, a u SAD se preselio nakon što ju je upoznao.

Par je započeo vezu 2018. nakon što su se upoznali u klubu Lindsay Lohan na Mykonosu, u Grčkoj. Zaručili su se u siječnju 2021., na kraju mandata njezina oca kao predsjednika.

Zaprosio ju je u Bijeloj kući

Boulos ju je zaprosio na travnjaku Bijele kuće s dijamantnim prstenom vrijednim 1.2 milijuna dolara, piše People. "Bila mi je čast proslaviti mnoge važne događaje, povijesne prilike i stvarati uspomene s obitelji ovdje u Bijeloj kući, ali nijedna nije bila posebnija od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno zbog sljedećeg poglavlja", napisala je Tiffany na Instagramu kada je objavila vijest, dodajući fotografiju na kojoj se ona i Boulos smiješe na travnjaku Bijele kuće.

Tijekom Trumpovog predsjedničkog mandata, Tiffany je uglavnom bila izvan javnosti i često su prolazili mjeseci bez da je vidjela ili razgovarala s ocem. "Oduvijek su imali napet odnos, a to se još pogoršalo za vrijeme predsjedništva", rekao je izvor blizak Tiffany za People 2018. godine.

Tiffany je svoje djetinjstvo provela u Calabasasu u Kaliforniji, s majkom. Maples je 2016. izjavila: "To je bila moja odluka, odgajati je izvan svjetla reflektora."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.