"Trumpovi pristaše su ljuti": Selena Gomez šalom na Emmyjima oduševila fanove

Foto: EPA

Gledatelji dodjele nagrade Emmy oduševljeni su govorom zvijezda serije Only Murders in the Building. Selena Gomez, Martin Short i Steve Martin izašli su na pozornicu kako bi predstavili i dodijelili prvu nagradu večeri, za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji. 

Njihove šale jako su se svidjele gledateljima. "Kakva je ovo čarobna večer pokušaja pamćenja imena ljudi", rekla je Gomez, a Short se nadovezao: "I pretvaranja da smo gledali njihove serije." 

Nizali su mnoge fore, Martin je rekao Steveu da mu je "čast raditi s nekim tko izgleda kao da je pao i ne može ustati", a Selena je oduševila gledatelje kada je spomenula "childless cat ladies", odnosno žene s mačkama bez djece.

"Dopustite mi da kažem, kakva je čast raditi s dva muškarca koji su daleko od toga da budu žene s mačkama bez djece", rekla je. 

Jedna fora posebno privukla pažnju

Obožavatelji ovog trija su oduševljeni forama, posebice ovom o ženama bez djece.

"Trebam Selenu Gomez, Stevea Martina i Martina Shorta da budu domaćini dodjele Oscara sljedeće godine jer se ovakva kemija gotovo nikad ne viđa", "Kako su Steve Martin i Martin Short uopće otkrili da imaju ludu kemiju sa Selenom Gomez?", "Tko god da je pomislio da bi Selena super išla uz njih dvojicu, ta osoba je genijalna", "Trumpovi pristaše su ljuti na Seleninu šalu", neki su od komentara.

Selena i Taylor bliske su prijateljice

Selenina šala izrečena je samo nekoliko dana nakon što je njezina bliska prijateljica Taylor Swift javno podržala potpredsjednicu Kamalu Harris kao kandidatkinju na predsjedničkim izborima u Americi.

Taylor se na kraju objave potpisala kao "childless cat lady", što je bila referenca na izjavu kandidata Donalda Trumpa za potpredsjednika, J.D. Vancea, koji je rekao da SAD-om upravljaju "žene s mačkama bez djece" koje su nesretne zbog svojih života i izbora koje su donijele pa žele i ostatak zemlje učiniti nesretnim.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.