Turist pokazao zapuštenu zgradu u kojoj će odsjesti, pogledajte pogled s balkona

Screenshot: TikTok

TIKTOKER i travel bloger Uroš Polajžer objavio je snimku iz apartmana u Gizi u kojem je odsjeo i pokazao pogled koji se pruža s terase te tako mnoge ostavio bez daha. Na početku snimke vidi se kako s koferima ulazi u zapuštenu zgradu, a zatim je pokazao bajkovit prizor koji ga je dočekao kad je stigao na terasu apartmana.  

@your_passage Outside area wasn’t very promising though… more details about the accomodation in the comments 😉 #travel #egypt #gizapyramids ♬ prince vibes - ems

Video je prikupio više od 8 milijuna pregleda i 1.2 milijuna lajkova.  

"Ova zgrada izgleda kao da će se srušiti svakog trenutka, ali pogled je fenomenalan", "Mislim da ne bih imala hrabrosti unajmiti ovaj apartman, ali vidim da se rizik isplatio", "Prva polovica videa me nije oduševila, ali zato druga jest", neki su od komentara. 

U komentarima su se javili i tiktokeri koji su napisali da se ovakav pogled pruža iz brojnih apartmana u Kairu te da je zaista vrijedan divljenja. Osim čuvenih piramida, u dolini Nila nalaze se i Velika sfinga, hramovi Abu Simbel i Karnak te Dolina kraljeva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.