Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak offovi

Foto: EPA

U optužnici podignutoj protiv repera Seana Diddyja Combsa detaljno je opisano što se događalo na njegovim zloglasnim tulumima koje je zvao "freak offovi". Optužnica tereti Combsa i druge iz njegovog kruga da su "koristili moć i prestiž Combsove uloge da bi zastrašivali, prijetili i privlačili ženske žrtve u Combsov krug, često tvrdeći da žele romantične veze".

>>14 stranica horora. Za što se sve tereti Diddyja

Što su freak offovi?

Prema dokumentu, Combs je uz pomoć suradnika, "transportirao seksualne radnike i radnice preko državnih granica i međunarodno" te "koristio silu, prijetnje silom i prisilu kako bi žrtve natjerao da sudjeluju u seksualnim činovima s muškim seksualnim radnicima".

Optužnica tvrdi da je Combs tijekom freak offova "organizirao i režirao složene i producirane seksualne predstave tijekom kojih je masturbirao te ih snimao". Freak offovi su se odvijali redovito, ponekad su trajali nekoliko dana, a često su uključivali više seksualnih radnika i radnica. Combs je "distribuirao razne vrste kontroliranih supstanci žrtvama kako bi žrtve ostale poslušne i podložne".

>>Što se događalo između Justina Biebera i Diddyja?

"Combs je žrtve podvrgavao fizičkom, emocionalnom i verbalnom zlostavljanju kako bi ih natjerao da sudjeluju u freak offovima. Combs je kontrolirao svoje žrtve, između ostalog, fizičkim nasiljem, obećanjem karijernih prilika, prijetnji da će im uskratiti financijsku potporu i drugim prisilnim sredstvima, uključujući praćenje njihovog kretanja, diktiranje izgleda, nadzor medicinskih zapisa, kontrolu nad njihovim stanovanjem i opskrbu kontroliranim supstancama", stoji još u optužnici.

Snimao ih bez njihovog znanja, sudjelovali i zaposlenici

Optužnica Combsa tereti da je čuvao video snimke "žrtvi kako sudjeluju u seksualnim činovima sa seksualnim radnicima", a žrtve često nisu znale da su snimane.

>>Tko je sve bio na Diddyjevim partijima?

"Tijekom i odvojeno od freak offova, Combs je, između ostalog, udarao, šutirao, bacao predmete na žrtve i vukao ih za kosu. Ovi napadi često su rezultirali ozljedama kojima je trebala danima ili tjednima da zacijele. Combs je također prijetio karijerama i egzistencijama žrtava. Žrtve su vjerovale da ne mogu odbiti Combsove zahtjeve bez rizika po njihovu financijsku ili poslovnu sigurnost, ili bez posljedica u obliku fizičkog ili emocionalnog zlostavljanja", stoji još.

Nakon freak offova, Combs i žrtve su uzimale "IV tekućine kako bi se oporavili od fizičkog napora i konzumacije droga".

I nije samo Diddy navodno organizirao ovakve događaje.

Optužnica tvrdi da su "nadzornici, zaštitari, kućno osoblje, osobni asistenti i drugi zaposlenici Combs Businessa' pomagali u organizaciji događaja, bilo da se radilo o rezervaciji hotelskih soba, naručivanju potrepština poput baby ulja ili čišćenju nakon".

U ožujku ove godine, kada su pretraženi Combsovi domovi, pronađeno je više od 1000 boca baby ulja i lubrikanata.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.