Tyra Banks (50) o Victoria's Secret reviji: Bojala sam se da mi grudi ne ispadnu

Foto: Profimedia

Tyra Banks progovorila je u podcastu The Drew Barrymore Show o svom pojavljivanju na dugoočekivanoj reviji brenda Victoria's Secret, koja se održala 15. rujna u New Yorku. 

"Kada sam te vidjela, odmah sam pomislila, znam da znaš kako to izvesti," rekla je voditeljica Drew Barrymore. "Osjetila sam kod tebe tu pravu radost, istinsko uživanje u trenutku i da se dobro osjećaš u svojoj koži. Je li to točno?", upitala ju je. 

"Da, potpuno si u pravu," odgovorila je Tyra te dodala da je na prijašnjim modnim revijama "uvijek hodala samo za sebe". 

"Bilo je drugačije ovaj put"

"Ali, kada sam ovog puta hodala na Victoria's Secret pisti, osjećala sam kao da su svi u meni," objasnila je ona. "Žene od 50 godina, nesigurne žene - jednostavno sam imala osjećaj da tu ima nečega više. Hodala sam s takvom odlučnošću jer sam se osjećala kao da se sve one nalaze u meni, a ne da se samo o meni radi. Bilo je stvarno drugačije ovaj put", dodala je. 

Prokomentirala je i svoju tjelesnu građu i rekla da se puno promijenila od zadnjeg njezinog pojavljivanja. "Grudi su mi 10 puta veće jer sam puno teža od kada sam se povukla", rekla je te se našalila: "Razmišljala sam u sebi samo da mi ne ispadnu iz korzeta."

Nosila je devet revija

Podsjećamo, Tyra Banks je za ovaj brend nosila devet revija, a posljednja je bila 2005. godine.

Modna revija Victoria's Secreta održavala se od 1995. do 2019. godine, ali je prekinuta zbog kritika da njihovi proizvodi i modeli nisu dovoljno inkluzivni. Ipak, revija se vratila prošle godine u obliku specijalne emisije na Primeu, prikazujući raznovrsnije modele i odjeću. Sada se Victoria's Secret vratila u svom tradicionalnom formatu.

>>Nakon šest godina održana je revija Victoria's Secreta, pogledajte najbolje fotke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.