U Beogradu napadnut sin Nebojše Glogovca

Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Facebook

Gavrilo Glogovac, sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, napadnut je u Beogradu, prenose srpski mediji. Policija je brzo reagirala i identificirala napadače. Napad se dogodio u ponedjeljak ujutro u Novom Beogradu. Napadač mu je prišao i nakon kraće rasprave šakama ga udario u glavu na autobusnom stajalištu. Više detalja se ne zna.

Gavrilo Glogovac rođen je 1999. godine i živi život daleko od očiju javnosti i kamera te se o njemu malo zna. S druge strane, mlađi Glogovčev sin Miloš, rođen 2001. godine, završio je Petu beogradsku gimnaziju i krenuo tatinim, glumačkim stopama.

Janja Bilbija

Objavljuje Gavrilo GlogovacSubota, 24. rujna 2016.

Nebojša Glogovac umro 2018.

Srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je 2018. godine, u 49. godini života, nakon borbe s teškom bolešću zbog koje je bio i hospitaliziran. Imao je troje djece, Gavrila i Miloša iz prvog braka sa slikaricom Minom Glogovac te kćer Sunčicu koja je rođena 2016. godine, u vezi s Milicom Šćepanović.

Glogovca hrvatska publika, između ostalog, pamti po ulozi u filmu Rajka Grlića Ustav Republike Hrvatske. Glogovac je u filmu glumio lik Vjekoslava Kralja, desničara proustaških tendencija naslijeđenih od nepokretna oca koji gorljivo mrzi Srbe, ali je usput gay i odijeva se u ženu.

Prvu ulogu ostvario je u seriji Bolji život, gdje je igrao školskog prijatelja lika Slobodana Popadića. Nakon završene srednje škole upisao je psihologiju na Filozofskom fakultetu, no nakon dvije godine ipak se predomislio i upisao Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu. Veliku slavu postigao je ulogom u seriji Porodično blago.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.