U Sarajevu se održava vjenčanje od četiri milijuna kuna, Erdogan je kum

Foto: Avaz

DANAS se u Sarajevu održava svadba godine. Jasmina Izetbegović, kći Bakira i Sebije Izetbegović, i njezin odabranik Ćamil Humačkić obavili su šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, a večeras slijedi građansko vjenčanje i zabava od milijun maraka, odnosno nešto manje od četiri milijuna kuna.

Informaciju o novcu koji će se potrošiti na vjenčanje Izetbegovićeve kćeri objavili su sarajevski mediji, a mladence i njihove roditelje potpuno je zasjenio kum, turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan, koji je sa suprugom došao kumovati na vjerskoj ceremoniji. Bakir i Sebija su ga dočekali na ulazu u džamiju, navodi Avaz.

 

Oslobođenje piše da će Jasmina i Ćamil imati oko 250 gostiju, koji će prije ulaska u hotel gdje se održava slavlje morati odložiti mobilne telefone. Pozivnice su čipirane te nitko osim pozvanih neće moći ući na slavlje.

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdoğan u Sarajevo je poveo cijelu obitelj. Došao je sa suprugom Emine Erdoğan, sinom Bilalom i snahom Reyyan. Bilal i Reyyan su i dugogodišnji prijatelji Jasmine Izetbegović.

Svadbu, navodno, financira mladoženja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.