U Sjenama prošlosti glumi Martu: Ovako je Jelena Perčin izgledala na početku karijere

Jelena 2024. (lijevo), Jelena 2006. (desno) Foto: Press/Slavko Midzor/Petar Glebov/Davor Puklavec/Tomislav Miletic/PIXSELL

Serija Sjene prošlosti, koja se emitira na RTL-u, zaludjela je Hrvate ove jeseni (iako mnogi to ne žele priznati). Među glavnim likovima je Marta, koju je utjelovila Jelena Perčin.

Marta je kraljica kvarta, moćna i manipulativna. Napravit će sve što može da dobije ono što želi. I dalje se druži s Anom (Ana Maras Harmander) i Paulom (Dajana Čuljak), ali ih iskorištava. U njihove živote vraća se Olga (Marina Fernandez), uspješna ginekologinja koja u sebi već gotovo 20 godina nosi bol i ljutnju zbog nepravde koju su joj nanijele osobe za koje je mislila da su joj prijateljice.

Martin suprug u seriji je Šimun, kojeg glumi Jasmin Mekić

Više od 20 godina bavi se glumom

43-godišnja Jelena Perčin rođena je Dubrovčanka, ali se školovala u Zagrebu. 2000. godine upisuje Akademiju dramske umjetnosti, a već nakon završene prve godine dobiva prvu ulogu u predstavi Četvrta sestra u režiji Ivice Boban na Dubrovačkim ljetnim igrama. 

Jelena je od početka svoje karijere glumila u brojnim domaćim serijama, kao što su Villa Maria, Zabranjena ljubav, Dobre namjere, Najbolje godine, Zora dubrovačka i mnoge druge. Pogledajte kako je Perčin izgledala na početku karijere.

2005.
2007.
2007.

O Sjenama prošlosti

Radnja serije prati živote četiri žene: Marte, Paule, Ane i Olge, koje su u srednjoj školi bile bliske prijateljice. Njihovo prijateljstvo raspalo se kada tri djevojke, predvođene Martom, smisle laž o Olgi, što je dovelo do javnog osramoćenja i izbacivanja Olge i njihovog učitelja književnosti Eduarda iz škole. Olga nije uspjela dokazati svoju nevinost i morala je napustiti predgrađe Zagreba.

Dvadeset godina kasnije, putovi bivših prijateljica ponovno se isprepliću. Olga se suočava sa starim prijateljicama i budi se želja za osvetom, što pokreće niz neočekivanih događaja, uključujući i ubojstva.

Serija je rađena po turskoj seriji Osveta u štiklama (Ufak Tefek Cinayetler), koja se prikazivala u Hrvatskoj od 2018. do 2020. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.