U Splitu osvanuli grafiti podrške Andrewu Tateu

Foto: Čitatelj Indexa

KONTROVERZNI influencer Andrew Tate, koji se zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i udruživanje u kriminalnu skupinu s bratom Tristanom nalazi u rumunjskom zatvoru, ima svoje pristaše i u Splitu.

Naime, na fasadama u gradu pod Marjanom osvanuli su grafiti s likom Andrewa Tatea, a fotografije grafita na kojima je kontroverzni influencer poslao nam je zgroženi čitatelj optužujući "umjetnike" koji mu lijepe slike po zidovima.

Planetarno popularni bivši kickboksač i sudionik britanskog reality showa Big Brother proslavio se promocijom luksuznog života, mizoginim komentarima i govorom mržnje na društvenim mrežama, pa je tako tvrdio kako žene snose dio krivnje ako su silovane i da zapravo pripadaju muškarcima.

Prepirka s Gretom Thunberg odvela ga je u zatvor

Poznat je i po javnim prepirkama s klimatskom aktivisticom Gretom Thunberg, a u posljednjoj od njih izvukao je deblji kraj. Tate je uhićen krajem prosinca 2022. godine nakon što je podijelio video (uzvraćajući udarac Thunberg) na kojem su se vidjele kutije pizze iz rumunjskog lokalnog lanca pizzerija Jerry‘s Pizza. Policija mu je navodno po isječcima iz toga videa i ušla u trag.

Dan kasnije Greta Thunberg mu se narugala komentirajući kako je njihova internetska svađa pomogla u uhićenju influencera: "Ovo se događa kada ne reciklirate svoje kutije za pizzu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.